(2015-07-05 ساعت 17:49)hamed shayan نوشته: دوستان آیا دکتر کریستین جواب ایمیل درخواست وقت مدیکال رو تا الان داده؟جواب ما رو داد . مصاحبه ما 4 آگوسته که دکتر گفت من در این تاریخ مرخصی هستم و با دکتر انوش هماهنگ کنید. انوش هم گفت من اون هفته مرخصی هستم . و تنها زمانی که می تونم به شما نوبت بدم 28 جولای است و من ناچارا این تاریخ را قبول کردم
(2015-07-05 ساعت 18:30)ebrahim1e نوشته:خودشون در جواب ایمیل من گفتند که نیستیم .(2015-07-04 ساعت 11:26)bahar101 نوشته:(2015-07-04 ساعت 04:28)m.ghoreishi نوشته:هر دو دکتر هفته اول آگوست مرخصی هستند. ما هم بخاطر بچه ها مجبور شدیم واسه 28 جولای نوبت مدیکال بگیریم . یعنی جز این تاریخ انتخاب دیگه ای نداشتیم ( مصاحبه ما هم ۴ آگوست که سه شنبه است می باشد).(2015-07-04 ساعت 01:16)مهدی هژ نوشته: بچه ها ما ۳ آگوست میشه دوشنبه اول وقت مصاحبه داریم وبچهمون ۲ سالو دو ماهش هست چه پیشنهادی میدید . کی وقت مدیکال بگیریم بهتره با توجه که شنبه و یکشنبه تعطیله و دوشنبه اول وقت مصاحبه داریم
مهدی جان متن ایمیل رو همونطور که خواستی برات فرستادم. در مورد پرواز هم به نظر من باید دوشنبه بلیط بگیری. سه شنبه صبح بری بیمارستان. با توجه به داشتن کودک دو ساله تا جمعه جواب مدیکال اماده میشه.
شنبه و یکشنبه تعطیل و دوشنبه صبح با خیال راحت به مصاحبه بری. این پیشنهاد بندست. موفق باشی
سلام
منم ۵ اگوست مصاحبه دارم
شما از کجا متوجه شدید هر دو دکتر مرخصی هستند؟؟؟؟
ممنون
یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت.
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدن
تحویل پاسپورت به سفارت و آپدیت 21 آگوست، 25 آگوست آپدیت و ایشود (خدانصیبتون کنه)، دریافت ویزا 26 آگوست
کیس نامبر***7& سفارت آنکارا (تغییر به ایروان) & تعداد اعضای کیس 4 نفر & تاریخ کارنت : 10june& دریافت نامه دوم: 2july & مصاحبه : 4 آگوست & نتیجه مصاحبه: کلیرنس & آپدیتها: 3 آگوست( ایمیل و باز شدن فرم ) ، 4 آگوست(مصاحبه)، 5 آگوست همه افراد کیس، 6 و 12 و 14و 17 آگوست نفر اصلی و 18 آگوست کل افراد کیس و کلیر شدن