کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-07-06 ساعت 15:26)behjat نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 10:12)laleht نوشته:  
(2015-07-05 ساعت 09:40)r.bazargan نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 23:08)laleht نوشته:  
(2015-07-04 ساعت 22:22)behdadK نوشته:  ترازوی قلاب دار بسته به دیجیتال یا آنالوگ بودن و قیمت و ساخت چه کشوری از ۱۰ تومن هست تا 100 تومن. با 15 تومن یک دیجیتال معقولش رو میتونید بخرید. سعی کنید اگر قصد 23 کیلو وزن کردن دارید ترازوی با حداکثر توان بیش از 30 کیلو نخرید که دقتش کمتر میشه.
کافیه به جایی مثل بارفیکس آویزونش کنید و چمدونتون رو به قلابش بندازید.
دقت دیجیتال ها هم معمولا 20 گرم هست البته شما روی 100 گرم حساب کنید و اطمینان نداشته باشید که ترازوی فرودگاه دقیق باشه
مرسی بهداد جان
راستش بابام یه قلابدار آنالوگ داشت منم به حداکثر توانش دقت نکردم و خلاصه با اولین توزین فنرش در رفت و شکست Big Grin Tongue
حالا اینی که شما گفتین میرم یه دیجیتالیشو بخرم که هم کارم راه بیفته هم بعد بدم بابام Wink
بازم مثل همیشه ممنون
البته شوهر جان هم همش غر میزنه میگه اینقدر جهیزیه با خودت بر نداری دیگه استرس وزن بار هم نداری که خوب اینم خودش یه حرفیه ولی خوب عادت اکثر ما خانما Big Grin Big Grin

لاله عزیز شما چه تاریخی بلیط گرفتید؟ کدوم ایرلاین اگه ممکنه حدود قیمتشم بگید ممنون میشم
عزیزم من هفته دیگه عازم هستم اگه خدا بخواد
با قطر ایرویز
بلیط یک طرفه
۳نفر(۲بزرگسال+۱بچه) شد ۸.400.000 تومان
البته با سه پرواز(۲ استاپ) که سومیش یو اس ایرویز هست
توی سایت قطری آنلاین به خودم رو قیمت ۹.500.000 جا میداد که از طریق دوستم که تو آژانس هست تونست واسم با ۱.100.000 ارزونتر بگیره

بسته به اینکه مقصد کجاست ایر لاینهای مختلف قیمتهای متفاوت میدن مثلا ترکیش و امارات اصلا مسیر منو نداشتن و الاتحاد و لوفتانزا رو ۱۰ میلیون و خورده جا میداد
به نظرم مسیرتون رو با ایرلاینهای مختلف چک کنین و انتخاب که کردین بدین آژانس روش واستون کار کنه و بهترین قیمت رو در بیاره
سلام لاله جان براتون سفری امن و سلامت همراه با موفقیت آرزو میکنم امیدوارم هرجا که هستید بهترینها در انتظارتون باشه،ما هم هفته دیگر با قطرایرویز دو استاپ دوحه و هیوستون و بعد با آمریکن ایرلاینز تا لس آنجلس راهی هستیم دعا کن که بتونم از پس این شروع تازه بربیام ممنونم. برای همه بچه ها آرزوی موفقیت میکنم و هرکاری از دستم بر بیاد برای دوستانم انجام خواهم داد
بهجت جان سلام عزیزم
ایشالا هر جای ینگه دنیا که برین شاد و سلامت و موفق باشین
منم همین دغدغه رو دارم امیدوارم که همه ماها از پس این شروع تازه بر بیاییم
خیلی ها تو دلم رو خالی میکنن که دوباره از صفر شروع کردن تو سن و شرایط شما اشتباه هست اما من میخوام تمام تلاشم رو واسه مابقی آینده خودمون و پسرم رو بکنم و امیدوارم بتونم از پس این مرحله از زندگی هم بر بیام
خوب اکثر بچه های این فروم خیلی از ما جوونتر هستن و شاید این حرکت واسه اونا معقول تر باشه اما تصمیم گرفتم از تغییر نترسم و یه سرنوشت جدید واسه خودمون و پسرم رقم بزنم
بهجت جون شما یکی از کسانی هستی که خیلی بهم انگیزه دادی و واقعا مفتخرم با خانم با اراده و محکمی مثل شما آشنا شدم
موفق باشی عزیزم و خوشحال میشم اگه کاری واسه شما و دیگر دوستای عزیز مجازیم در این فروم از دستم بر بیاد انجام بدم
با امید به آینده ای روشن واسه همگی
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، shadi79 ، Haghighat ، behjat ، APOLO5321 ، jadooo ، Daneshjo ، Memolk ، jupiterx ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط laleht - 2015-07-06 ساعت 16:59

کاربران در حال بازدید این موضوع: