2015-07-13 ساعت 22:01
(2015-07-13 ساعت 18:34)bobo_ir نوشته:[/quote]![]()
یه جلسه دور هم تو تهران شبیه این بزارین لطفا! یه کم هم اطلاعاتتونو شیر کنید پلیز!
حرف شما و نويسنده اين متن بسيار متين. اما گردهمايي ما دردي از روند اداري امريكا دوا نميكند. بايد قوانين مهاجرت تغيير كند كه اين مستلزم پيگيري وكلاي مجرب در اين راه است.
من خودم در نامه اي كه به دكتر كاملي در خصوص شرايط پيش آمده نوشتم در برنامه تلويزيوني پاسخ داد كه با من همدردي ميكند اما اين روند دو تا سه سال طول ميكشد و در پاسخ به سوال من كه آيا دولت آمريكا براي شرايط خاص قولنيني تعبيه نكرده ؟ " فرمودند : " دولت امريكا ميزبان شماست و شما به عنوان مهمان نميتوانيد درخواست زيادتري داشته باشيد. همسر ويزا گرفته شما ميتوانستند به امريكا نيايند و به جاي اينكه امريكا را انتخاب كند زندگي در كنار همسر و خانواده اش را انتخاب كند "
اين نقل. قول از دكتر كاملي بود اما تا حدودي استدلال دكتر كاملي درست است و من مجاب شدم كه خورده اي به امريكا نيست. همسر من امريكا را ترجيح داد و دو سال تنهايي و لطمات روحي كه به من و خانواده وارد ميشود را پذيرفت
لذا از نظر دولت امريكا ، انسانها حق انتخاب دارند. و چنانچه امريكا را ميخواهند بايد مشكلات رسيدن به آن را هم تحمل كنند و دم نزنند.
جامانده از لاتاري ٢٠١٤- F2A- تاريخ PD: 3 nov 2014 - انتقال پرونده بدون اقدام ازمركز ورمونت به مركز كاليفرنيا در ٢٦ آگوست - دريافت پرونده در مركز كاليفرنيا ٨ سپتامبر - تاريخ اپروو ٢٨ سپتامبر -مصاحبه آنكارا- كامپليت فرم ٢٦٠ در تاريخ ٢٩ نوامبر ٢٠١٥ - دريافت ايميل كامپليت ١٧ دسامبر٢٠١٥- مصاحبه 7jun 2016-مجدد كليرنس -
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود
23 sep دوخطي -
11oct o
١٣ اكتبر ٢٠١٦ دريافت نامه كلير
٢٠ اكتبر ايشود