2015-07-15 ساعت 04:28
(2015-07-14 ساعت 18:29)azad229 نوشته:(2015-07-14 ساعت 16:04)Azer نوشته: آقا من تور گرفتم و نصف کل هزينه را ازم گرفت، حالا ازش بليط هواپيما و ويزاي دوبی ميخوام، مي گه بايد صبر کني دو سه روز مونده به زمان پرواز بليط به شما تحويل مي شه ولي ويزاي شما آماده است. بليط هواپيما ماهان است. آیا اين روند عادي است ؟ من فکر مي کردم، بايد همون موقع که رزرو تور را نهايي کردي و آماده پرداخت شدي همه مدارک از جمله بليط به شما داده بشه.ویزا را همین الان ازش بگیر خیالت راحت بشه
مي شه دوستاني که تجربه دارند، راهنمايي بفرمايند.
تجربه من از ویزا:
آژانس اصرار داشت چند روز به پرواز ویزامون را بده
من به تجربه بچه های مهاجرسرا که ویزا را زود بگیرید تا مشکل پیش نیاد دو هفته به سفر زنگ زدم که خواهشا زودتر آژانس عصبانی شد. من مجبور شدم بگم برنامم جلو افتاده گفت حالا ببینم چی میشه
بهم زنگ زد همون روز کفت ویزای همسرت ریجکت شده و هیچ کاری نمیشه کرد برو از یک آژانس دیگه اقدام کن ۵۰ ۵۰ ممکنه بدن یا باز ریجکت بشه!!!!برق از سرم پرید . گفت ممکنه تشابه اسمی باشه
کلی استرس بعد از یک روز اون هم خودمون با دیدن فرم ریجکتی فهمیدیم آژانس نوع پاس همسرم را بجای نرمال دیپلمات وارد کرده ک باعث ریجکتی شده . واقعا حالمون گرفته شد. خداروشکر همون آژانس پذیرفت بدون هزینه مجدد ویزا را یکروزه گرفت.
نتیجه : ویزا تون یک ماه قبل از سفر اماده دستتون باشه تا اگه خدای نکرده مشکلی بود فرصت باشه حلش کنید
فرستاده شده از Nexus ۷ِ من با Tapatalk
آزاد جان ممنون از راهنماييت. تشکر، ولي سوال اصلي من برا روند کار اين آژانس ها است، که چرا وقتي حاضري باهاشون تسویه کنی بلیط بهت نمي دن.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016