2015-07-19 ساعت 01:57
(2015-07-19 ساعت 01:49)hoorshid نوشته:نگران نباشید میاد سوشیال تون برای من تقریبا 10 روز اگه اشتباه نکنم طول کشید،یه ذره خوش بگذرونین تا سوشیال بیاد و زندگیتون روی قلتک بیوفته(2015-07-19 ساعت 01:37)sarasara1 نوشته:اگر گواهینامه بگیرید نیازی به کارت شناسایی ندارید مثل گواهینامه میمونه دقیقا!فقط باهاش رانندگی نمیشه کرد[emoji23](2015-07-18 ساعت 03:09)Maryam_Am نوشته:(2015-07-17 ساعت 23:10)behjat نوشته: سلام دوستان ما امروز رفتیم اداره سوشیال مترجم فارسی خواستیم گفتند سه هفته صبر کنید اگر شمارتون نیامد بعد بیایید دنبالش بعدش برید برای DMV فعلا باید صبر کنیم تا سوشیالمون بیاد
سلام
بله متاسفانه تا سوشال نامبر نیاد هیچ کاری نمیشه کرد. واسه ما هم یادمه ۲-۳ هفته طول کشید تا اومد. وقتی اومد میتونین واسه کارت شناسایی و گواهینامه اقدام کنید و حساب بانکی باز کنید. فعلا وقت درین با منطقه آشنا باشید و خودتون رو واسه امتحان آیین نامه آماده کنید و بگردید. البته بی ماشین اینجا خیلی سخته. انشالا زود درست میشه.
کارت شناسایی چیه دیگه ؟
(2015-07-19 ساعت 01:48)amirkia2015 نوشته: بچه ها سلام شما با گریه زاری خانواده درلحظه های آخر قبل رفتن چه کردید؟این همه بغض روچه کنیم؟خانواده من وشوهرم به شدت به ما به خصوص به پسر کوچولوی ۶ساله ام وابسته هستند پدرم برادرم خواهرانم مادرشوهرم وحشتناک گریه گریه میکنن ماباید خیلی زود بریم چیزی به اکسپایر ویزامون نمونده چه کنم شما چه کردید؟هرچه توضیح منطقی بوداز جهان سوم بودن خودمان وجهان اول بودن اونا گفتیم توضیح بیشتر شده مساوی بابدحالتر شدن اونا ای وای چه کنم چه کنم؟دارن خودشونو داغون میکنن خدایا کمکم کن بچه ها حرفی برای من دارید؟شماره کیس #۵# سه نفر مصاحبه فوریه کلیر.مییعنی شما واقعا به خاطر گریه اطرافیانتان بهترین آینده فرزندتان رو میخواین بی خیال بشید؟