کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-07-25 ساعت 01:06)سامانتاوآرش نوشته:  سلام دوستان
من برنده ۲۰۱۵هستم و استرس خیلی زیادی دارم چون تنها باید یه یفر دورو درازو برم
سوالات من:
۱.من در آمریکا دوست نزدیکی ندارم و در کالیفرنیاو در میشیگان یکی از دوستان دورم هستن که فقط میتونن راهنمایی کنن با این شرایط کدوم ایلت کم هزینه تره و بهتر؟
۲. من برای مدت حداقل ۲ سال باید در ایران باشم .آیا استفاده از پاس سفید رو توصیه می کنید؟
۳. برای اولین سفرم که با فرض اینکه کارای ssn و پاس سفید رو بخوام انجام بدم آیا کار ضروری دیگه ای هست؟
۴. تقریبا چند روز باید باشم؟ من رو ۲ هفته دارم حساب می کنم آیا این زمان کمه یا خوبه؟
۵. کدوم ایرلاین بهتر و به صرفه تره؟

ممنونم
سلام بهتون تبريك ميگم تا جايي كه بتونم راهنماييتون ميكنم
١)براي اين سوال نميتونم راهنمايتون كنم كه اميدوارم دوستان بتونن!من فقط كلي ميتونم بگم كه ايالت تگزاس از هزينه پايينتر از ايالت هاي ديگه ست و ايالت خوبي هم هست
٢)شما نميتونين بيشتر از ٦ماه خارج امركا باشيد پس بايد پاس سفيد بگيرين
٣و٤ رو مطمئن نيستم!٥) بستگي داره!امارات ،قطر،تركيش،لوفتانزا و الاتحاد همگي اوكي هستن ولي از لحاظ قيمت هر كدومو بايد براي تاريختون چك كنيد!لوفتانزا گرونترينهو البته شيكترينه!الاتحاد از لحاظ كيفيت هواپيماييش (ازچيزي كه از سفرنامه ها خوندم)ميگن بهتر از امارات و تركيشه! (البته همهشون خوبن!)شما موقع انتخاب همه چيزو درنظر بگيرين:هزينه،كيفيت،مدت پرواز،تايم بين پروازها،زمان براي كارهاي مهاجرتي
شماره کیس: ***2015AS00003 / تاریخ رویت قبولی:1May /تعداد افراد منظور در کیس :1 / ارسال فرمهای سری اول:July /کارنت شدن کیس:10 December /مصاحبه: 6 April/محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا يكضرب/ ♫سفرنامه ابوظبی♫
تشکر کنندگان: Mahboy ، بابراس ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط miyu - 2015-07-25 ساعت 02:30

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان