2015-07-29 ساعت 00:27
غرض از مزاحمت این بود که من 2هفته پیش نامه به عنوان nvc welcom letter دریافت کردم .و من مهاجر سرارو مطالعه کردم .
و کمی گیج شدم .آیا روند کار به این صورت هست :
1. ابتدا مشخص کردن agent ,رفتن به سایت و برای ورود به سایت باید از case number v invoice id number استفاده کرد .
بعد از پر کردن باید منتظر باشیم تا به ما اجازه پرداخت رو بدن درسته تا اینجای کار؟
بعد از پرداخت یه فرم باز میشه این فرم مربوط به چی هست ؟
بعد داستان 325 دلار چیه ؟
کی باید اسپانسر را معرفی کنیم؟
مدارک مربوط به اسپانسر چیه ؟
و در نهایت ارسال این مدارک به nvc چه زمانیه؟
.در حال حاضر من امریکا نیستم و کارم ندارم و نمی توانم اسپانسر همسرم شوم ،یکی از اقوامم که الان امریکا ساکن و گرین کارت داره و حدوده 6 سال در امریکاس و شاغله میتواند اسپانسر همسر من شود؟
ما باید چه مدارکی مربوط به اسپانسرو پر کنیم؟
ایا من(کسی که برای همسرم اقدام کردم و گرین کارت دارم) هم باید اسپانسر داشته باشم؟؟
من 2 تا ایمیل از nvc دریافت کرده ام یکی به اسم همسرمnvc welcome letter (asl و دیگری به اسم خودم nvc welcome letter (paosf
میشه کمی توضیح بدهید در مورد اینها من کمی گیج شدم.
ممنون با تشکر
و کمی گیج شدم .آیا روند کار به این صورت هست :
1. ابتدا مشخص کردن agent ,رفتن به سایت و برای ورود به سایت باید از case number v invoice id number استفاده کرد .
بعد از پر کردن باید منتظر باشیم تا به ما اجازه پرداخت رو بدن درسته تا اینجای کار؟
بعد از پرداخت یه فرم باز میشه این فرم مربوط به چی هست ؟
بعد داستان 325 دلار چیه ؟
کی باید اسپانسر را معرفی کنیم؟
مدارک مربوط به اسپانسر چیه ؟
و در نهایت ارسال این مدارک به nvc چه زمانیه؟
.در حال حاضر من امریکا نیستم و کارم ندارم و نمی توانم اسپانسر همسرم شوم ،یکی از اقوامم که الان امریکا ساکن و گرین کارت داره و حدوده 6 سال در امریکاس و شاغله میتواند اسپانسر همسر من شود؟
ما باید چه مدارکی مربوط به اسپانسرو پر کنیم؟
ایا من(کسی که برای همسرم اقدام کردم و گرین کارت دارم) هم باید اسپانسر داشته باشم؟؟
من 2 تا ایمیل از nvc دریافت کرده ام یکی به اسم همسرمnvc welcome letter (asl و دیگری به اسم خودم nvc welcome letter (paosf
میشه کمی توضیح بدهید در مورد اینها من کمی گیج شدم.
ممنون با تشکر