2015-08-01 ساعت 01:25
سلام، فقط جواب سوالاتی رو که میدونم میگم خدمت شما:
1) بابت اجاره خونه بستگی به تیپ خانه و محله ای که انتخاب می کنید. در هیوستون ظاهرن از 800 به بالا می تونید یک آپارتمان کرایه کنید. بابت ماشین هم باز بستگی به انتخابتون داره اما ظاهرن اونجا میشه با 5000 دلار یک ماشین سرپا خرید.
2) یکی از دوستان که ساکن سن دیگو بود به من گفت (بعنوان یک مجرد) که با 2500 دلار در هم در سن دیگو (که خیلی از هیوستون گرونتره. میشه یک زندگی متوسط رو گذروند.
3) تا زمانی که گرین کارت دارید از پولهای ارسالی از ایران مالیاتی کسر نمیشه. بهترین راه انتقال پول همون صرافی هست. معمولا حواله دلار یک نرخ خرید داره و یک نرخ فروش با تفاوت مثلن 20 تومان به ازای هردلار. ضمنن ممکنه که شما رو هم حدود 40 دلار بابت کارمزد حواله شارژ کنند. شارژ بیشتر از این برای یک خواله 2500 دلاری منصفانه نیست.
1) بابت اجاره خونه بستگی به تیپ خانه و محله ای که انتخاب می کنید. در هیوستون ظاهرن از 800 به بالا می تونید یک آپارتمان کرایه کنید. بابت ماشین هم باز بستگی به انتخابتون داره اما ظاهرن اونجا میشه با 5000 دلار یک ماشین سرپا خرید.
2) یکی از دوستان که ساکن سن دیگو بود به من گفت (بعنوان یک مجرد) که با 2500 دلار در هم در سن دیگو (که خیلی از هیوستون گرونتره. میشه یک زندگی متوسط رو گذروند.
3) تا زمانی که گرین کارت دارید از پولهای ارسالی از ایران مالیاتی کسر نمیشه. بهترین راه انتقال پول همون صرافی هست. معمولا حواله دلار یک نرخ خرید داره و یک نرخ فروش با تفاوت مثلن 20 تومان به ازای هردلار. ضمنن ممکنه که شما رو هم حدود 40 دلار بابت کارمزد حواله شارژ کنند. شارژ بیشتر از این برای یک خواله 2500 دلاری منصفانه نیست.
(2015-07-30 ساعت 11:47)shervin56 نوشته: با سلام از دوستان ساكن هيستون تعدادي سوال داشتم كه اگه ميشه من رو راهنمايي كنيد
اول اينكه ما يه خانواده ۳ نفري هستيم و از برندگان ۲۰۱۶ كه اگه همه چيز جور بشه قصد عزيمت داريم و حالا سوالاتي كه ميخوام دوستان زحمت بكشند و جواب بدهند .لازمه بگم اكثر تاپيك ها رو خوندم و بعلت چند دستگي در مطالب از شما دوستان كمك خواستم .
۱- براي شروع زندگي و كرايه خونه و وسايل خونه و ماشين و مايحتاج اوليه زنگي ( البته در حد متوسط ) چقدر بايد پول همراه داشته باشيم
۲- اگه بشه ماهانه 2500 دلار از ايران فرستاد ميشه ماهانه (بعد از خريد وسايل اوليه) با اون زندگي كرد تا كار پيدا كنيم
۳- آيا به پولهاي ارسالي از ايران بصورت ماهانه ماليات تعلق ميگيره و اگه آره چقدر كسر ميشه در ضمن بهترين راه انتقال پول چيه . در ضمن شنيدم صرافي ها درصدي رو كم ميكنند ميفرستند ولي نميدونم چقدر .
۴- بچه من به سن مدرسه رسيده يعني ۷ سال آيا طبق گفته دوستان مدارس رايگان مي باشد يا خير
اگه ميشه هزينه ها رو به تفكيك بنويسيد.
با تشكر