کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-08 ساعت 20:54)behrayan نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 18:21)saboktakin نوشته:  
(2015-08-08 ساعت 11:27)behrayan نوشته:  دوستان اين سايت هواپيمايى قطر safe هست واسه گرفتن بليط؟
من امروز ميخوام بليط بگيرم واسه واشنگتن
کاملا safe هست و من خودم بلیطم رو از سایت مستقیم و راحت خریدم (با کارت شتاب). اما قیمت رو حتما چک کنید با جاهای دیگه (یه موقع هایی میشه از آژانس ها بلیط ارزونتری به نسبت سایت پیدا کرد)... البته الان با کد IROFFER تخفیف داره تا پایان سپتامبر.

دوستان ممنون از راهنمايي تون ، امروز بليط رو رزرو كردم و تا ٤٨ ساعت وقت دارم كه برم نمايندگى قطر ايرويز تو تهران و بليطمو ثبت كنم ، اي سايتايى رو كه پيشنهاد داده بوديد چك كردم و ظاهراً با تخفيف ارائه شده مناسب ترين هست ، بهتر ديدنم كه برم دفترشون و اونجا بليطمو OK كنم ( واسه محكم كارى ! )
به سلامتی دوست عزیز، سفر به سلامت. البته نیازی به حضوری رفتن نیست و بلیط رو براتون ایمیل می کنند و از روی لینک مدیریت بلیط (بالای ایمیل تاییدیه بعد از پرداخت) میتونید صندلی هاتون رو هم انتخاب کنید و لذت ببرید. در هر صورت موفق باشید.
تشکر کنندگان: Memolk ، areb1356 ، p00ya2001 ، A_A ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط saboktakin - 2015-08-09 ساعت 00:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان