2015-08-13 ساعت 07:48
سلام به همه ي دوستان وتبريك مخصوص به نگين خانم كه ويزاي يك ضرب گرفتن و اميدوارم خبرهاي خوب همينطور ادامه داشته باشه
راستش چند وقت پيش وقتي از nvc نامه دريافت كردم كه توش مدارك و.... خواسته شده بود با كلي هيجان اينجا به اشتباه نوشتم من نامه تكميل مدارك رو گرفتم
ولي وقتي تبريك دوستان رو ديدم تازه فهميدم منظورم رو اشتباه نوشته بودم
بنابر اين مثل خيلي از دوستان همچنان در انتظار كامپيليت شدن هستم و اضافه ميكنم متاسفانه ما هم از جمله نقص مدركي ها بوديم
و ٢٥ جولاي نامه ي نقص مدرك رو دريافت كرديم كه از اسپانسر ما اينو خواستن
Proof of current employment (examples: a recently dated job letter, pay stub, or a copy of your business license)
اضافه ميكنم شغل اسپانسر ما دولتي هست و شايد به همين دليل اينو خواسته باشن ،به هرحال به سرعت براشون فرستاديم و هنوز در انتظار كامپيليت شدن هي ايميل چك ميكنيم
خوشحالم كه اين روزها هر بار سايت رو چك ميكنم پر از خبر هاي خوبه براي همتون آرزو ميكنم خيلي زود تر از اوني كه فكر ميكنيد كارهاتون پيش بره
راستش چند وقت پيش وقتي از nvc نامه دريافت كردم كه توش مدارك و.... خواسته شده بود با كلي هيجان اينجا به اشتباه نوشتم من نامه تكميل مدارك رو گرفتم

Proof of current employment (examples: a recently dated job letter, pay stub, or a copy of your business license)
اضافه ميكنم شغل اسپانسر ما دولتي هست و شايد به همين دليل اينو خواسته باشن ،به هرحال به سرعت براشون فرستاديم و هنوز در انتظار كامپيليت شدن هي ايميل چك ميكنيم

خوشحالم كه اين روزها هر بار سايت رو چك ميكنم پر از خبر هاي خوبه براي همتون آرزو ميكنم خيلي زود تر از اوني كه فكر ميكنيد كارهاتون پيش بره

F2A# ارسال اوليه مدارك Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015
ويزاي يك ضربsep.20.2015