کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-08-13 ساعت 07:30)nara نوشته:  
(2015-08-12 ساعت 09:58)Azer نوشته:  با سلام خدمت دوستان،
من ديروز براي دريافت (پيک آپ) ويزا رفتم سفارت. چند نکته که ممکنه به دردتون بخوره.
براي دريافت ويزا، سفارت مي گه ساعت ۲ بعد از ظهر بياين، بر همين اساس و ساعت ۱۰ صبح من از دوبي با اتوبوس بين شهري به سمت ابوظبي حرکت کردم، که با توجه به مسافت ۲ ساعته بين دو شهر انتظار داشتم که ساعت 12 برسم و تا ساعت دو يک گشتي تو ابوظبي بزنم.
۱- اتوبوس در بین راه خراب شد و با توجه به نگرانيم از بابت ساعت ورود به سفارت من با هزار مکافات و در حالي که از تمامي بدنم عرق مي چکيد، به سختي خودم را ساعت ۲ به سفارت رساندم. قابل توجه دوستاني که با اتوبوس مي خوان برن مصاحبه، يک همچي احتمالاتي را هم در نظر بگيرين. واقعاً اين اتفاق اگه واسه مصاحبم افتاده بود سکته کرده بودم. برا رفتن به مصاحبه حتماً از وسيله مطمئن استفاده کنيد که اگر اتفاقي هم در راه افتاد، به ساعت مصاحبه لطمه نزند.
اتوبوس ما بعد خرابي با بي سيم حي با مرکزشون تماس مي گرفت، و ازشون کمک ميخواست. اونها هم گفتند که اتوبوس ديگه اي مي فرستند. حالا شما تصور کنيد، وسط بيابان با دماي بالاي 50 درجه، ماشين خاموش و 40 تا مسافر، در حالي که از همه جاي ماشين آتش مي باره!!! يک ساعت من منتظر بودم و هنوز ماشين نرسيده بود!!! که بعد خودم مسير را به سختي با تاکسي که از آسمان افتاد، ادامه دادم.
۲- ساعت ۲ که رسيدم ديدم نفر 46 تو صف هستم!!! لذا شما خيلي رو ساعت ۲ حساس نباشين اگه زودتر برين هم مي تونيد برين داخل بشينيد. در ضمن زودتر نوبت تون مي شه که ويزا تون را بگيريد. موفق باشيد.

ضمن تبريك و تشكر از رهنمودهاي شما، ميشه لطفا فاصله مصاحبه تا كليرنس رو بگيد چند روز طول كشيد؟

من کيسم دو نفره است که يک نفر يک ضرب گرفت و نفر دوم کليرنس خورد. کلير نس کمترين زماني که شنيدم 26 روز بوده و بيشترينش بيش از 8 ماه. واسه کيس ما، خدا مي دونه!!!
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: nara

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط Azer - 2015-08-13 ساعت 08:23

کاربران در حال بازدید این موضوع: