2015-08-14 ساعت 07:39
(2015-08-13 ساعت 18:00)m_vaziran نوشته:ممنونم از پاسخ و راهنماییتون. سایر دوستان هم در مورد سوال دومم اگه راهنمایی کنن و نظر بدن ممنون میشم.(2015-08-13 ساعت 08:11)flowerm1368 نوشته: دوستان من دو تا سوال دارم
من از سال 2010 تا ۲۰۱۲ پاس سفید داشتم. در زمان داشتن پاس سفید بیش از یک سال خارج بودم و بعد برگشتم و بعد از اون هیچ وقت بیش از ۶ ماه خارج نبودم. حالا سوال من اینه که اون چهار سال من که باید ازش بگذره تا بتونم برای سیتیزن شیپی اقدام کنم از زمانی شروع میشه که برگشتم به آمریکا و اینجا زندگی کردم (نیمه دوم ۲۰۱۱ که هنوز پاس سفیدم اعتبار داشت) یا از زمانی که پاس سفیدم باطل شد یعنی سال ۲۰۱۲؟
سوال دومم اینه که وقتی برای مصاحبه میرید آیا مدرکی می خوان که نشون بده پاس سفید داشتید؟ چون من توی سفر بعدیم به ایران وقتی برگشتم توی فرودگاه پاس سفیدم که باطل شده بود رو دادم به آفیسر و الآن هیچی مدرک ندارم اگه بخوان. یا تاریخ دقیق صدور و انقضاش رو می خوان؟ چون من فقط ماه و سالش رو یادمه و روزش یادم رفته.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام در رابطه با سوْال اول از زماني شروع ميشه كه به امريكا برگشتيد ( ٤ سال و ١ روز ) و در مورد پاس سفيد فكر ميكنم كه تاريخ دقيق أخذ پاس سفيد در سيستم ثبت شده باشه و تاريخ ورود شما به امريكا هم در پاس و هم در سيستم آنها ثبت شده ، البته در اين مورد مطمئن نيستم دوستان ديگه هم نظر بدن !