کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-16 ساعت 17:40)zohreh-gh نوشته:  دوستان ایا کسی میدونه چطور میشه مراحل صدور گرین کارت رو پیگیری کرد؟ در صفحه Check Status Online رفتم و receipt number رو میخواد . کدوم شماره رو باید وارد کنیم؟ کسی میدونه ؟ لطف می کتید اگه پاسخی هست اطلاع رسانی بشه.
يه شماره هست كه با IOE شروع ميشه و بعدش يك عدد ده رقمى هست
وقتى پول گرين كارت رو دادين اين شماره توى رسيدتون هست بهش همون receipt number ميگن
اينو بزنين اگه مراحل صدور گرين كارتتون شروع شده باشه وقتى توى check status online ميرين بهتون ميگه كه تو چه وضعى هستين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: ed2008 ، sarasara1 ، zohreh-gh ، آزاده_امین ، Memolk ، ebrahim1e ، jupiterx ، Daneshjo ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط laleht - 2015-08-16 ساعت 18:51

کاربران در حال بازدید این موضوع: