کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-08-25 ساعت 14:22)M.d نوشته:  
(2015-08-25 ساعت 12:54)ican2015 نوشته:  
(2015-08-25 ساعت 10:51)Abdorrezaa نوشته:  
(2015-08-25 ساعت 09:33)ican2015 نوشته:  سلام دوستان
يك چيزي چن روزه ذهنم رو مشغول كرده لطفا راهنمايي كنيد منو
از برندگان ۲۰۱۵ هستم و به شكر خدا خودم و خانواده(جمعا ۴نفر) ويزا را دريافت كرديم ولي مسئله اينه كه من و خانم هر دو كارمند رسمي شهرداري هستيم و نميدونم واسه اين دو ماه اول كه براي گرفتن گرين كارت نياز هست كه اونجا باشيم چي جوري واسه گرفتن مرخصي اقدام كنم البته اينو بگم كه ما مرخصي طلبكاريم و براي گرفتن مرخصي مشكلي نيست ولي بايد توضيح بديم اين مدت طولاني چيكار ميخوايم كنيم و فرم مسافرت به خارج را در حراست پركنيم
بنظر شما به اداره بگم كه اصلا ميخوام به كشور عمه ري كا سفر كنم يا اسم كشور ديگه اي رو بگم؟(توي فرم شماره پاسپورت را ميخواد) اينكار با توجه به حساسيت به نام اين كشور در مراكز دولتي ممكنه با مرخصي ام مخالفت بشه ؟
لطفا كمكم كنيد . چيكار كنم اگه راهكار ديگه اي هم دارين لطفا بگين.
دوست عزیز این بستگی داره هدف شما چی باشه و چه برنامه ای برا مهاجرتتون داشته باشید.
دوستان ربطي به هدف نداره . سوال من اين بود كه چه بهانه اي براي اداره براي دريافت مرخصي عنوان كنم و يا اصلا بگم ميخوام برم سفر عمه ريكا يا نه؟
باز هم از اينكه پاسخ داديد ممنونم.
دوست عزيز اول اينكه اگر خودتان تمايلي به دو ماه رفتن نداريد ميتونيد يكماه برويد كاراتون را انجام بدهيد بعد گرين كارت به آدرسي كه دادين بره واستون بفرستند
و در مورد سوالتون نه نيازي نيست بگين كه ميخواين برويد آمريكا،خودتان هم بهتر ميدونيد آدم فضول زياده همه جا و در هر اداره اي و اين واسه اينه كه انشالله وقتي برگشتيد خدايي نكرده مشكلي پيش نياد
ممنون
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Daneshjo

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط ican2015 - 2015-08-25 ساعت 14:41

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان