کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام، دیروز داستانی داشتم با اپراتور شرکت بیمه ،باید زنگ میزدم برای وقت پزشکی فردام مترجم فارسی درخواست میکردم، اسمم رو رو کارت مدیکال اشتباه نوشتند خودم کلی با اپراتور صحبت کردم اسم و فامیل من ۱۶ تا حرف داره که تلفظش برای ایرانیها هم سخته چه برسه به آمریکاییها!! دونه دونه حروف اسمم را پرسید اسپلش هم کردم هی میگه b as boy, e as elegant,دوساعت همرو وارد کرده میگه نداریم رفته مترجم فارسی آورده. گفتم خداروشکر هموطنمه زبانمو میفهمه ، دیدم نخیر این از اون بدتره حرف f را s میشنوه، e را b میگه کفرم درآمده بود دونه دونه باید مثال بیاری تا یک اسم رو بتونند تو سیستم وارد کنند آخرشم میگه خانم جان نگران نباش فردا برو خودشون برات مترجم میارن حالا فکر کنید ده صفحه سوالات پزشکی رو چطوری میخوان برای ما ترجمه کنند خدا. فردارو به خیر کنه صلوات...........
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط behjat - 2015-09-03 ساعت 06:37

کاربران در حال بازدید این موضوع: