2015-09-03 ساعت 16:58
(2015-09-03 ساعت 10:54)a4542 نوشته:(2015-09-03 ساعت 09:56)yesorno نوشته:(2015-09-03 ساعت 09:39)a4542 نوشته: سلام دوستان ما اخر اکتبر ابوظبی مصاحبه داریم.مشکلی که ذهن منوایوای ماهه مشغول کرده اینه که شرکتی که من کار میکنم به سازمان بازنشستگی فرهنگیان فروخته شده.من از کارگزینی شرکت که سوال کردم گفت ما شرکت خصوصی هستیم.البته بارها شده مزایایی از ما حذف شده و وقتی اعتراض کردیم گفتن دیگه شرکت خصوصی شده .
من نمیخوام توی مصاحبه خدای نکرده دروغی گفته باشم و تناقضی به وجود بیاد.دوستان من واقعا تو مصاحبه باید چی بگم.البته برنده همسرم میباشد.
توی مصاحبه کوتاه ترین جواب ها و بهترین جواب ها رو انتخاب کنین
مثلاً افیسر میگه شغلتون چی بوده؟ شما در جواب بفرمایین: توی یک شرکت خصوصی بودم.
یا از سوالش رد میشه میره یا میگه چیکار می کردین؟ در جواب میگین فلان کار رو انجام می دادم.
در خصوص دو تا چیز حساس هستن اول از همه و مهم تر از همه شغل شریفتون و دوم وضعیت خدمت.
در صورتی که بخوایت واسش توضیح بدین که اول خصوصی بوده و بعد زیر مجموعه ی فلان شده و ... شک می کنه و دردسر میشه. کوتاه و ساده توی شرکت خصوصی غیر دولتی (غیر دولتی مهمه ها) کار می کنین. کارتونم مثلاً کارمند بخش مالی هستین. تمام.
روی سؤالایی که می تونین بگین دلتون به رفتن خوشه و ... میشه یکم پر حرفی کرد. مثلاً به فردی میگه شما چرا شاغل نیستین؟ طرف میگه من یک ساله درسم تموم شده و وقتی فهمیدم برنده شدم به آرزوی رفتن به آمریکا حاضر نشدم سر کار برم و الان هم تمام تلاشم رو واسه رفتن به کشور آرزو هام می کنم.
دوست عزیز ممنون از حوابتون.اخه شرکت ما ده سالی هست که از دولتی به خصوصی تبدیل شده.قبلا تحت نظر سازمان گسترش و نو سازی صنایع ایران بوده.البته مسولین شرکت میگن خصوصی ولی رو سر برگهای شرکت زده سهامی عام.در زمان تحریم هم میگفتن حزو شرکتهایی هست که تحریم شده.حال اگه من بگم خصوصی و اونا به اسم یه شرکت دولتی بشناسن آیا به دروغگویی متهم نمیشم؟یعنی ممکنه اونا اطلاعات شرکتها رو داشته باشن.در ضمن دوست عزیز من سفر نامه شما رو دانلود کردم چقدر زحمت کشیدید و کامل توضیح دادید.من قبلا هم این سفرنامه را خونده بودم.ولی دوباره با دقت میخونم.
چون خودم تک تک مسیر ها رو به تنهایی انجام دادم و واسم سخت بود سعی کردم بهترین راه ها رو توی فایل سفرنامه بیارم. امیدوارم به کار دوستان بیاد. بخصوص بچه های ابوظبی
دوست گلم ساده ترین و خنده دار ترین جای لاتاری مصاحبس. باور کنین مسخره ترین بخش کار هستش. در این حد که مصاحبه ی من 30 ثانیه طول کشید. از بابت مصاحبه اصلاً و ابداً نگران نباشین.
اسم شرکت رو نیارین توضیح اضافه اصلاً ندین تحت هیچ شرایطی. اکیداً اکیداً توصیه می کنم توضیح ندین تا ازتون درخواست کنه. اونا درک درستی از وضعیت ایران ندارن و زبان فارسی رو هم به خوبی حالیشون نمیشه. اصلاً توضیح ندین. کارتون چی بوده؟ توی شرکت خصوصی کار می کنم (بگین دولتی چک می خورین خود دانین توضیح بدین چک می خورین. ) حرفتون هم اصلاً دروغ نبوده.
توضیح خواست بازم خیلی شمرده و با استفاده از کلمات ساده و بسیار کوتاه. دوست بزرگوار اصلاً نگین دولتی بوده خصوصی شده چک می خورین. من نظرم اینه. دوستان بسیار با معلومات و با جایگاه رفیع تر هستن ازشون سؤال کنین و بگین من همچین نظری دادم، تا اگه ایرادی داره حرفم اصلاح کنن. انشالا که موفق باشین.
بچه ها مصاحبه یه کار مسخرس و فقط در حد احوال پرسیه اصلاً نگران نباشین.