کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-08-19 ساعت 14:07)kami579 نوشته:  سلام
من فکر میکنم خونه خیلی به صرفه تر هستش و اگه که شانس بیاری، میتونی خونه خوب با یک قیمت خوب پیدا کنی.البته چون اکثر مردم ارمنستان زبان انگلیسی بلد نیستن و یا خیلی کم میتونن انگلیسی صحبت کنن(حتی در هتل ها) اگه کسی را بشناسی که ارمنی بتونه صحبت کنه ،شانس بیشتری برای پیدا کردن جای خوب داری.
خود من یک دوست ارمنی را که در ایروان زندگی میکنه، پیدا کردم و خونه 90$ را برای من به 60$ تمام کرد و خداییش خیلی خونه تمیز و خوبی بود.
اگه دوست داشته باشی میتونی باهاش تماس بگیری،حتما بهت کمک میکنه
امیدوارم موفق باشید و در مصاحبه هم یکضرب قبول شوید
فکنم این دوست شما 90 دلار رو زیاد گفته ...یکم گرون حساب کرده من خونه دو خوابه طبقه اول و تمیز تو خیابان امیریان نزدیک میدون جمهوری گرفتم شبی 35 دلار .. البته خیلی خوب گرفتم چون اشنا داشتم ولی فکنم معمولیش همون 45تا 60 دلاره ولی اگه وارد نباشی هرچی بتونن میگیرن
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: ed2008 ، matin86 ، Amir.AA ، Hopeman

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط ARSAMNEW - 2015-09-07 ساعت 11:36
پروازهای تهران-ایروان - توسط ستوده - 2015-11-28 ساعت 10:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان