(2015-09-12 ساعت 08:12)masoud1362 نوشته:با سلام دوستان عزیز کاملا ً قابل تغییر هست اصلاً تگران نباشید میتونید فایلی که گذاشتم رو ببینید و اونجا ویرایش رو بزنید و مجدداً یه جای جدید انتخاب کنید به راحتی امکان پذیر هست من نمیدونم اون کجاست ولی برای انتخاب(2015-09-09 ساعت 23:27)sepideh1234 نوشته: من الان دارم پست رو انتخاب میکنم, ولی این yenisehir رو نمیبینم توی گزینه ها, میشه بگید چه منطقه ای رو بزنم که بیاره؟!منم پیدا نکردم واسه همین پیشنهاد خود سایت PTT-ULUSPTT-ANK. Merkezi رو انتخاب کردم. بنظرم دیگه قابل تغییر هم نیست. درسته؟
ینی شهیر رو منطقه kultur رو هم ببنینید پیدا میکنید.
دوستان عزیز توجه کنید مشکلی نیست شما کجا رو انتخاب میکنید ولی جایی رو انتخاب کنید و بتونید قبل از انتخاب حتما رو نقشه چک کنید که کجاست این دسترسی هم تو گوگل هست و هم در سایت اداره پست ترکیه شما قشنگ منطقه و آدرس رو میدی و به شما روی نقشه نشون میده و همچنین میگه چه زمانی باز یا بسته هستش نگران نباشید.
فقط دقت کنید که پستتون شنبه باز باشه و همچنین خیلی خارج شهر نباشه که به دردسر بیافتین
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان. این هم آدرسش به راحتی بزنید و لذت ببرید برای ئنی شهیر هستش.
محل:
PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK. MERKEZI
نشانی:
MITHATPASA KÜLTÜR
ANKARA ,
6441
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,880)
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه