(2015-09-12 ساعت 19:32)amirizadi نوشته:(2015-09-12 ساعت 16:54)javaherishoar@yahoo.com نوشته:(2015-09-11 ساعت 17:08)amirizadi نوشته:(2015-09-10 ساعت 23:53)nora نوشته: سلام دوستانفارسی
من یک سوال داشتم مصاحبه بچه های EB1 و NIW به زبان فارسی است یا انگلیسی. کسایی که مصاحبه دادن لطفا نظر بدن
ممنون
سلام دوستان راجب به ساپورت مالی برای کیس EB-۱ و EB2-NIW اطلاعاتی دارین منو راهنمایی کنید؟
وکیلم میگه لازم نیست واسه NVC چیزی ارائه کنی و بایذ زمان مصاحبه ارائه کنی اونم خیلی برای شما مهم نیست!!!
در کل می خوام بدونم ساپورت ایران مهم تره یا آمریکا و زمان ارائه NVC هست یا زمان مصاحبه؟؟
ممنون
سلام دوست عزیز وکیل ما هم جزو مدارک برای NVC چیزی در رابطه با ساپورت مالی نخواست ولی هنوز به ما نوبت مصاحبه ندادن من فقط میدونم که در فرم های DS ما را self petition معرفی کرده بود در رابطه با مدارکی که برای مصاحبه باید ببیریم خود وکیل هنوز چیزی نگفته ولی یکی از دوستان که رفته بودن برای من همین سوال را پاسخ دادن تو تاپیک های قبلی صحبتی از نامه ساپورت مالی نبود
شما در چه مرحله ای هستین اگر مایلید توضیح بدید؟
سلام
من واسه EB2-NIW اقدام کردم که مدارک را ۷ April به اداره مهاجرت سابمیت کردم و دقیقا ۷ Agust اکسبت شد. فرم از اداره مهاجرت به NVC رفت و در تاریخ ۲ September نامبر از NVC اومد و 345 دلار رو پرداخت کردیم حالا باید فرم 260 و مدارک رو آپلود کنم. فعلا در این مرحله هستم... میدونید پس از ارسال به NVC تا مصاحبه چقدر زمان می بره؟؟؟؟
ممنون
[/quote]
وقتی مدارک را ارسال می کنید حدودا از مایک هفته طول کشید اعلام کردن مدارک را دریافت کردن و سی روز کاری طول می کشه بررسی کنند که اگر کمبودی داره اعلام کنند وگرنه تاریخ مصاحبه را مشخص می کنند برای کیس های مختلف این زمان متفاوت بوده تازه بعد از مصاحبه پروسه FBI چک هم هست که اون هم زمان بر بدون هیچ قانون خاصی فقط اینکه نوع ویزای شما جزو این تاپیک نیست eb2 تاپیک خودش را داره اونجا دقیق تر جوابتون را میدن چون در وضعیت مشابه شما هستن
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می