2015-09-14 ساعت 00:09
(2015-09-13 ساعت 23:56)MASTAN1 نوشته: سلام
از این دوستان ۲۰۱۵ خدا نصیب شما هم بکنه. خلیلخواه، yesorno، ابراهیم، بهداد، هرمس و همه و همه. به نظرم هیچ سالی اینقدر متخصص نداشتیم. باور کنید آمار و اطلاعات این دوستان رد خور نداشت در خود kcc هم روزانه اینقدر آمار و اطلاعات تهیه نمیشد. خیلی زحمت کشیدن. توصیه می کنم راهی که بجه های ۲۰۱۵ رفتن رو برید و با هم تا آخر دوست باشید. این دوستهای مجازی ۲۰۱۵ خیلی کاردرست هستن. اونهایی که در برنامه نویسی واردن از این دوستان کمک بگیرن تا بتونند به بقیه ۲۰۱۶ ایها کمک کنند.
امیدوارم از همه مراحل به سادگی عبور کنید و 2017 همه اونور باشید.
سلام به شما
کاملا با شما موافقم .من شاهد تلاش شبانه روزی این دوستان توی تاپیک کلیرنس 2015 بودم.واقعا آمار و اطلاعاتشون عالیه .امیدوارم بچه های 2016 هم همین قدر صمیمی تا آخر راه در کنار هم باشیم.
از لطف شما هم سپاسگزارم
با آرزوی موفقیت برای شما و تمامی دوستان 2015
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود