2015-09-21 ساعت 15:20
(2015-09-21 ساعت 14:45)alisarvareharchiabi نوشته:(2015-09-21 ساعت 12:24)milad_magnet نوشته: دوستان من مدارک اسپانسر و خودم رو کامل به NVC فرستادم نامه COMPLETED هم حدود بیست روز پیش دریافت کردم ولی در سایت CEAS هنوز
Affidavit of Support Fee را با N/A نشان میدهد
Affidavit of Support Documents & Financial Evidence را هم با N/A
Civil Documents هم با N/A
میخوام بدونم این طبیعی هست ؟!! برای دوستان دیگه چطوری بوده ؟
سلام آقا میلاد اینا در زمینه آپدیت سایت هیچ اعتقادی ندارن یا خیلی دیر این کار رو میکنن به نظرم یه زنگ بزنی خیالت راحتتر میشه اما به نظرم مشکلی نیست اما زنگ رو حتمن بزن .
سلام علي اقا گل ، ممنون از راهنماييت ، حتما اينكار را ميگم برادرم انجام بده متاسفانه اينقدر خطوط نشنال ويزا سنتر شلوغه كه برادرم ميگه هر بار ٤٥ دقيقه كمه كم رو هولد منتظر بوده براي اين موضوع تا وصل بشه ، چند بار تو محيط كارش زنگ زده كه متاسفانه بريك تموم شده و نتوانسته صحبت كنه اما هر جوري شده ميگم تماس بگيره و جوياي ابن موضوع بشه ، من براي پرداخت ٣٢٥ دلار هم اين مشكللات سايت شاملم شد كه سايت ceas مشكل داشت نميتوانستيم پرداخت كنيم تلفن كه زدن گفتم يك چك بين بانكي بگيريد و براي ما به ادرس قسمت ماليه NVC در سنت لوئيز ميزوري ارسال كنيد بعد از حدود ٢٠ روز كه پيگير شد برادرم گفتن بايد رسيد چك هم ضميمه ميكرديد در صورتي كه به ما نگفته بودن دوباره چك رو برگردوندن كه پول را از بانك بگيريم يا رسيد را ضميمه كنيم در همين زمان سايت درست شد و اينترنتي پرداخت كرديم ، به راحتي يك ماه سر درگمي ايجاد كردن براي ٣٢٥ دلار
Catagory : F2B
Interview : Dec 2015
AP
Interview : Dec 2015

Ceac Update : 18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR
CLEAR

تو کوچه ما هم عروسی میشه ...