کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-09-21 ساعت 19:24)samirakn نوشته:  
(2015-09-21 ساعت 17:49)zohreh-gh نوشته:  
(2015-09-21 ساعت 15:45)samirakn نوشته:  
(2015-09-21 ساعت 02:13)sak نوشته:  بله اينم فرم [عکس: ca64c1f432856f2082b0116c703b4b6f.jpg][عکس: e21ab19d940d8613f9d0522d2249ee0c.jpg]
سلام
بچه ها از فرم بالا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدین.
۵. سوال ۵ ، passport issued by، باید کدوم کشور نوشت؟ ایران
۷. Country of residence باید عمه ریکا نوشت؟ ایران
۸. کشورهایی که قبل سفر کردیم بهشون رو باید بنويسيم؟ کشورهایی که حین سفر به ا مریکا خواهید داشت - از انجایی که شما پرواز مستقیم معمولا نداشته و از ایران به صورت ترنسفر سفر میکنید در هیچ کشوری توقف و ورود نخواهید داشت- ترانزیت، سفر به کشور ثالث محاسبه نمیشود.
۱۱. سوال ۱۱ رو باید همه رو no زد؟ اگر هیچ یک از محصولات را به همراه مدارید همه را باید no بزنید.
۱۲. سوال ۱۲ منظور ش چی هست؟ منظور حیوانات زنده است.
۱۳. سوال ۱۳ منظورش چی هست؟ اگر شما بیش از 10000 دلار به همراه دارید باید اعلام کنید.
۱۴. سوال ۱۴ باید noزد؟ اگر کالای تجاری به همراه دارید باید بله را بزنید
۱۵. سوال ۱۵ باید residents رو جواب داد یا visitors? این رو هم نیازی نیست بزنید. خالی بماند.
* اون صفحه دوم چی باید نوشت؟ خالی بگذارید و اگر لازم باشد خود انها راهنمایی می کنند. من خالی گذاشتم و هیچ سوالی هم نکردند.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
۸. برا سوال ۸، ما برا مصاحبه یه بار رفتیم دبی، باید کشور امارات رو بنویسم؟ و دیگه این که اون کشورهایی که در حین رفتن به آمریکا توش توقف می کنیم رو باید بنويسيم؟ شما اگر پروازتان بصورت مثلا تهران - دوبی - دوبی - واشنگتن باشه خب یه ترانزیت در دبی خواهید داشت ولی این به معنای حضور در ان کشور نیست. چون فقط در منطقه ترانزیت فرودگاه خواهید بود. محوطه فرودگاه ورود به کشور ثالث محسوب نمیشود. پس نیازی نیست بنویسید.

۱۴. برا سوال ۱۴، کالاي تجاری منظور چی هست؟ ما فقط چمدون با وسایل معمولی همراهمون هست. منظور از کالاهای تجاری ان دسته از وسایل و لوازمی است که شما جهت فروش و عرضه در امریکا با خود حمل می کنید و جنیه تجاری دارد. لوازم شخصی شما کالای تجاری محسوب نمیشود. ضمنا سعی کنید ار بردن هر نوع میوه جات و سبزیجات و دانه گیاهان و بردن تخمه و اجیل به مقدار زیاد جدا پرهیز کنید. در فرودگاه دالس واشنگتن هر کسی این لوازم را داشت او را نگه می داشته و کلیه لوازم انها را بازرسی می کردند. از من سوال کردند ایا این وسایل را به همراه دارید من هم صادقانه گفتم فقط یک کیلو پسته خام و نه چیز دیگری . لوازم را صرفا از دستگاه گذراندند و با خاطر اسوده رفتیم.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: samirakn ، Daneshjo ، ali.b ، Alex 2014

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط zohreh-gh - 2015-09-21 ساعت 21:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان