2015-09-29 ساعت 13:58
(2015-09-29 ساعت 13:48)masoud1362 نوشته: دوستان و اساتید محترمبا سلام آقا مسعود عزیز ما میبینیمت تو فرودگاه
یک سوال: من برنده اصلی هستم و کلیه مدارکم تکمیل هست اما همسرم مدرک لیسانس و فوقش در دست دانشگاه هست و هنوز صادر نشده و گواهی موقت هم ظاهرا دیگه نمیدن. من دیپلم رو فرستادم سفارت. حالا میخوام ببینم ارزش به آب و آتیش زدن داره بریم دانشگاه خانمم و مدرکی چیزی بگیریم. با توجه به اینکه امروز سه شنبه هست و ما دوشنبه هفته آینده پرواز داریم. نظرتون چی هست؟ اصلا مدرک همراه مهمه؟ یا اونجا توضیح بدیم که داستان چی هست اکی میشه؟؟؟
ببنی نفر اصلی از همه مهمتر هستش. ولی زمانی که شما تحصیلات همسرتون رو اعلام کردین پس باید سندی ارائه کنید در قبال حرفی که زیدین پس حتماً برید دانشگاه و پیگیری کنید شده یه نامه بدن که آقا مدرک آماده نیست یا حد اقل مدرک لیسانسو آزاد کنید.
نکته در مورد دانشگاه آزاد: اینو بگم که اگر شما دانشگاه آزاد تحصیل میکنید پس اینکه فارغ التحصیل شدین و تصفیه انجام دادین میتونن به شما مدرک رو بدن برید و سماجت کنید که حد اقل مدرک لیسانسو بگیرید ولی میتونید در مورد مدرک فوق قبل از قسم خوردن اعلام کنید که دانشنامه آماده نبوده برای اطمینان طرف مقابل آفیسر برگه تصفیه رو نشون بدین ولی اگر مدرک لیسانس نباشه اون میتونه بگه که نقص مدرک دارین
دوست من برو موفق میشی پیگیری کن که مدرک لیسانسو آزاد کنی.
موفق باشی.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,871)
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه