(2015-09-28 ساعت 23:13)Sam-90 نوشته: دوستان من تمام هتل هاي ديره را چك كردم، بنظرم چون اونجا نزديك nmc هست بهتره. من از سايت بوكينگ دات كام چك كردم كه البته خيلي نرخ هاش بهتر از ايران و جاهاي ديگه است به نظر من هتل يك ستاره در دبي با هتل ٣و حتي ٤ ستاره در انكارا برابري مي كنه.در مورد هتل يك ستاره دبي در مقايسه با ٤و ٥ ستاره آنكارا حقيقتا با شما موافق نيستم و به نظرم يه كم ي انصافيه چون من تا حالا هم ٤ و هم ٥ ستاره در هر دو كشور رفتم و تفاوت خاصي نداشتند البته هتل با هتل هم فرق داره ولي در نظر بگيريد ساير مسافرهاي هتل هم مدل شما باشند البته شما مجردي و آقا كه اين خودش شرايط رو راحت تر ميكنه.
البته الان اكثر جاهاي خوب دو نفره هست اتاق شون و ما يك نفره مي خواهيم. كه صد البته اگه دونفر بوديم بصرفه تر بود، مخصوصاً هتلهاي خوب. تا اونجايي كه من ديدم دكمه ي رزرو و كه بزنيد تكس را حساب مي كنه، بايد دقت كنيد چون بعضي هتل ها توي توضيحات نوشتن احتمال شارژهاي بعدي وجود داره( حالا بعد چي ميخواد كنه من نمي دونم)
دوستان كسي اطلاع داره مسير فرودگاه تا هتل را چجوري بايد رفت؟
اگه از فرودگاه تا هتل ترانسفر نداره از طريق مترو به ديره دسترسي خيلي راحته فقط ساعت كار مترو از ٦ صبح تا ١١ شب و روزهاي جمعه از ٢ بعد از ظهره تا نيمه شب
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
سفرنامه آنکارا