2015-10-05 ساعت 17:39
(2015-10-05 ساعت 16:38)shahabjafari نوشته: دوستان از دوبی تا سفارت ابوظبی چقدر میگیرن برای ترانسفر؟دوست عزیز اگه بخوای ترانسفر بگیری حدودا ۱۵۰ تا ۲۵۰ ازت میگیرن بستگی به انصاف اون اشخاص داره ولی اگه بخوای خودت بری ابوظبی دو راه داری سوار مترو بشی بری ایستگاه الغبیبه از ایستگاه مترو که بری بیرون روبرو سمت راستت یه پمپ بنزینه پشت پمپ بنزین یه ترمینال اتوبوس هست که هر ۱۵ یا ۲۰ دقیقه به سمت ابوظبی حرکت مینکنه که ۲۵ درهمه ویه راه دیگه این که تو همین ایستگاه و ایستگاه و ایستگاه اتوبوس سبخه نزدیک مترو بنی یاس یه عده هندی یا افغانی هستند که مثل آزادی خودمون داد میزنن ابوظبی که نفری ۴۰ درهم میگیرن ولی من سوار این خودروها نشدم فقط جوری برنامه ریزی کنید که به موقع برسید چون اوایل ابوظبی ترافیک خیلی سنگینی داره البته تو سفارت به تایم مصاحبه نگاه نمیکنند معمولا تا ۹:30یا۱۰ میفرستن داخل من خودم با اینکه تو ابوظبی بودم به خاطر ترافیک ۱ ساعت دیر رسیدم یعنی ساعت ۹ در ضمن اصلا با خودتون کیف و وسایل اضافی نبرید چون به غیر از مدارک که باید تو پوشه باشه و موبایل که تحویل میگیرن چیز دیگه ای نمیزارن ببرید داخل موفق باشید