کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-05 ساعت 16:39)Siamak.k نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 15:57)habibhabib نوشته:  دوستان من سوالمو دوباره میپرسم اگه از عزیزان شخصی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه. اگر زوجی پس از اولین ورود به آمریکا از هم جدا بشوند، وضعیت نفر دوم کیس چی میشه؟ آیا دیگه پروسه گرین کارت و سیتیزنی برای نفر دوم کیس متوفقف میشه یا نه؟

سلام دوست عزیز

تا جایی که من اطلاع دارم دارن یه قانونی در این رابطه تصویب میکنن که اگر شخصی بواسطه همسرش وارد خاک آ م ر ی ک ا بشه و گرین کارت دریافت کنه در صورتیکه از همسرش جدا بشه گرین کارتش باطل میشه و باید هر چه سریعتر خاک اون کشور رو ترک کنه .البته فعلا فقط در حد یک حرف هست و قانونش هنوز تصویب نشده.
دوست عزیز سلام و ممنون از پاسختون
کیس نامبر:***2015as1 / تعداد افراد کیس: 3 نفر / مصاحبه : دسامبر-آنکارا / وضعیت: خانم و پسرم کلیر در 3 آپریل / آپدیت ها: 8 آپریل نفر دوم کیس و دوباره 8 آپریل آپدیت همه اعضا که اینبار ساعت 9 شب و آخرین آپدیت که خودم هم کلیر شدم 14 آپریل(بعد از 129 روز) دریافت ویزای هر سه نفر 6 میSmile
تشکر کنندگان: farrokh33 ، Pariba ، Daneshjo

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط habibhabib - 2015-10-05 ساعت 21:54

کاربران در حال بازدید این موضوع: