کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-06 ساعت 11:01)mojgan m نوشته:  
(2015-10-06 ساعت 09:36)Azer نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 22:18)mojgan m نوشته:  
(2015-10-05 ساعت 13:50)ali3875 نوشته:  دوستانی که عازم آمریکا هستند هواپیمایی قطر برای مدت محدود آفر گذاشته
میتونید با مراجعه به وب سایت این ایرلاین از تخفیفهای مختلف اطلاع پیدا کنید

مسافر گرامی،

با بهترین هواپیمایی دنیا به برخی از جذاب ترین مقاصد دنیا، پرواز کنید.

هم اکنون بلیط خود را بصورت آنلاین خریداری کرده و از تخفیف ویژه برای سفری هیجان انگیز به مقاصد تجاری و تفریحی مورد نظرتان لذت ببرید.

بلیط خود را تا 30 اکتبر ۲۰۱۵ خریداری و لغایت ۱۰ دسامبر ۲۰۱۶ مسافرت کنید.

تعداد صندلی ها محدود است، هم اکنون بلیط خود را بصورت آنلاین خریداری کنید.

منتظر خوش آمدگویی به شما در پروازهای هواپیمایی قطر هستیم.

خرید آنلاین با کارت شتاب
سلام. من آنلاین خرید کردم ولی فراموش کردم کد تخفیف رو وارد کنم. بلیطم یک سر 2572000 بود. که صد هزار تومن بهش تخفیف تعلق میگرفت. خواستم یادآوری کنم که شما هم مثل من فراموشکار نباشید Big Grin

دوست عزيز اصلاً اين کد تخفيف کجاست؟ در ضمن من تاريخ پروازم را اواخر ژانويه ۲۰۱۶ مي زنم، قيمت ها از اين قيمتي که شما مي گين 30 در صد بالاتره. ممنون مي شم راهنمايي بفرماييد.

با دفترشون تماس بگیرید تا کد تخفیف رو بهتون اعلام کنن. من پروازم به دالاس هست. مقاصد پروازی قیمتهای متفاوت دارن. وارد سایت فارسی قطر ایرلاین که بشید میتونید بصورت آنلاین خرید کنید. فقط حتما باید کد تخفیف رو وارد کنید. آدرس دفتر قطر ایرلاین هم روبروی پارک ملت. برج سایه.طبقه دوم بالکن شمالی

خيلي ممنون،
پس اين جوري هاست!!! بايد با دفتر تهران تماس بگيريد. شماره اش هم، 22015214 الي 8 هست.در صد تخفيفش هم متفاوته ولي تاريخ اتمام تخفيف دسامبر 2015 هست نه دسامبر 2016 (من اواخر ژانويه مي خوام برم). ايول، آورين، آورين، من فقط سايت انگليسيش مي رفتم که از اين خبرهاي تخفيف نبود. قرار شده اول صبح شنبه برم واسم همون جا بليط صادر کنه (اميدوارم همونطور که مي گه بتونه بليط تخفيف دار خوبي بتونه واسم پيدا کنه!!!)Big Grin
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
تشکر کنندگان: ریحانا ، Pariba ، mojgan m ، Alex 2014 ، Daneshjo ، moj21

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Azer - 2015-10-06 ساعت 14:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: