کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-07 ساعت 00:59)نیلان نوشته:  
(2015-10-07 ساعت 00:57)mohammad384 نوشته:  
(2015-10-07 ساعت 00:41)نیلان نوشته:  سلام دوستان یک سوال فوری، فوتی. پرواز ترکیش اکونومی، چقدر بار میشه برد؟ ۲۳ کیلو هر نفر یا ۴۶ کیلو هر نفر؟

سلام. دو تا چمدون 23 کیلویی. تکرار میکنم ۲تا. هر کدوم 23 که جمعا 46 کیلو میشه. نمیشه مثلا یکی رو 33 و یکی دیگه رو 13 ببریدها. داخل هواپیما هم تا حدود ۷ کیلو فکر کنم ازاده ولی ادکلن و اشیا تیز ممنوع.Big GrinRolleyes

آخه الان زنگ زدم ترکیش، میگه ۲ تا ۲۳ کیلویی به معنای ۴۶ کیلو نیست....میگه بیشتر از ۲ چمدان نباید باشه و هر مسافر ۲۳ کیلو می تونه ببره....گیج شدمSadSadSad
شما مجازید حداکثر دوتا چمدون در ابعاد خاص با وزن 23 کیلو که در نهایت جمعا 46 کیلو میشه رو حمل کنید. هر چمدان حداکثر 23 کیلو.
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 1 نفر ; سفارت : ابوظبي مصاحبه : مارچ ; كلير : بزودي. (20 مارچ عزیز کی تغییر میکنی؟؟؟؟؟ نمیخوای بری؟؟دست از سر ما بردار خو)
هووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا. 20 مارچ دست از سرم بردااااااااااااااااااااااااااااشششششششششششششششت.
خدایا شکرت.بالاخره منم کلیر شدم
مقصد: کالیفرنیاBig Grin
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، moj21

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط mohammad384 - 2015-10-07 ساعت 01:08

کاربران در حال بازدید این موضوع: