کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-10 ساعت 22:12)endeavour نوشته:  سلام دوستان عزیز
میخواستم بپرسم که یکی از دوستانم گفت که اگه سابقه رانندگی داشته باشید اگه اینجا ماشین بخرید بیمه اش ارزونتر میشه.....حالا میخواستم بدونم آیا گواهینامه رانندگی مو ترجمه کنم تو ایران یا گواهینامه ایران بدرد نمیخوره؟
و سوال دیگه اینکه من در رابطه با کارم یه سری تقدیر نامه دارم که میخواستم ببینم اگه ترجمه شون کنم بدرد میخوره؟
سلام دوست عزيز ،
من تجربه خودم رو ميگم
من وقتي براي بيمه اقدام كردم ،گفتيد چون سابقه بيمه نداري اينجا ، قيمت بيمه ماشين واسه خودم تنها حدودا ١٥٠٠ دلار واسه يكسال شد، بعد گفت سابقه بيمه ايران رو بيار شايد كم بشه ، من گواهينامه ترجمه داشتم ، از ايران هم از شركت بيمه يه نامه گفتيد واسم بگيرين كه مثلا فلاني با شماره گواهينامه فلان طَي ١٠ سال اخير تصادفي نداشته و رانندگي سيفي داشته است.
خلاصه اين دوتا به همراه گواهينامه همسرم بردم ٦٠٠ دلار كم شد و براي دونفر ، يعني بدون سابقه رانندگي براي يه نفر ١٥٠٠ دلار و با سابقه اي كه آوردم براي دونفر ٩٠٠ دلار
❶کيس نامبر : 2015AS46## ❷تعداد افراد : ٣ نفر ❸کنسولگری : Ankara تغيير به Yerevan ❹ارسال فرمهای سری اول : June 30 ❺کارنت: February ❻تاریخ مصاحبه : April 15 ❼دريافت ويزا : يك ضرب

تشکر کنندگان: Hopeman ، lighthouse ، endeavour ، ریحانا ، TajbakhshSalma ، miyu ، Daneshjo

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط k1_m_1358 - 2015-10-10 ساعت 22:33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان