(2015-10-10 ساعت 22:49)امیررضا.س نوشته:سفرنامه رو بخونید لطفا دوست عزیز(2015-10-10 ساعت 22:45)م.صاد نوشته:آقای م.صاد میشه بگین ازتون چی پرسیدن؟(2015-10-10 ساعت 01:27)ho_tasha نوشته: سلام به همه دوستان آنکاراییدوست عزیز انشاالله که هرچه زودتر پروسه کلیر شدنتون تموم بشه و ویزا بگیرید ولی این مساله ای که میگید هرکی انگشت نگاریش با مصاحبش یکی باشه Ap میخوره اینجوری نیست اصلا ببخشید که اینو میگم ولی هیچ ربطی نداره واقعا روزی که ما مصاحبه داشتیم هممون تو یه باجه هم مصاحبه شدیم و هم اثر انگشت گرفتن ازمون یه خانواده ۴نفره قبل از من نگرفتن و من و زوج بعد از من گرفتن و شرایط مصاحبه برای هممون مثل هم بود
ما برگشیتیم یه ذره دپرس ولی خوب نمیشه کاریش کرد
اینو بگم سخت مشغول نوشتن هستم براتون و حتماً یه سفرنامه کامل براتون میزارم دعا کنید تموم بشه.
اینو بگم کسی ایراد نگیره ابتداً (من خودم آذری هستم)
اصلاً از رفتار آنکارایی خوشم نیومد حالا کامل میگم.
حتما سعی کنید جواب آنی بادی تو برگه زرد وارد شده باشه
سعی کنید از تاکسی استفاده نکنید.
outlet ها چیز بدربخور ندارن.
کلاً حالم گرفتس.
ولی یه چیز جالب فهمیدم البته در حد نظر امیدوارم دوستان بتونن راهنمایی کنن تا کامل بشه.
اگر بخوان به کسی ویزای یکضرب بدن مدت زمان حضورش تو سفارت بیشتره. و همچنین نحوه کارش یه ذره فرق داره.
البته کامل تو سفرنامه توضیح میدم
ببنید به طور مثال بعد از اینکه شما پول رو پرداخت میکنید منتظر انگشت نگاری هستین اگر کسی که نیاز به AP داره دیگه یکبار برای انگشتنگاری یکبار برای مصاحبه نمیره یک ضرب میره یم باجه همون جا ازش انگشت نگاری میکنن و بعد مصاحبه و بعد برگه صورتی.
اما اگر کسی بخواد یکضرب بگیره پبعد از پرداخت پول یکبار میره برای انگشت نگاری بعد بهش میگن منتظر باش برای مصاحبه و وقتی بره برای مصاحبه احتمال گرفتن ویزای یکضربش خیلی زیاده این اتفاق در روز مصاحبه ما برای ۳ نفر افتاد.
امیدوارم موفق باشید.
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb