2015-10-12 ساعت 11:01
(2015-10-11 ساعت 23:32)ژینوس ملک نوشته: میشه رنگ ها رو برای من توضیح بدین ؟ من متوجه نمیشم؟ چی باید رنگی باشه؟
ببین در کل چهار حالت داریم بعد از مصاحبه:
1. رد شدن فرد در مصاحبه: Reffused
2. یکضرب گرفتن ویزا : Issued
3. چک خوردن امنیتی : Administrative Processing
4. نقص مدرک و نیاز به اطلاعات: Need info
حالا هر کدوم این وضعیت ها، با یه برگه به شما اطلاع داده میشه و متن روی برگه با هم متفاوت هستش. روی برگه ی Reffused نوشته شما به فلان دلیل (عموماً دروغ گفتن در خصوص محل خدمت، ازدواج، ازدواج های تقلبی و ... غالباً دلیل های مهم) در مصاحبه رد شدین. برگه ی یکضرب تاریخ و روز داره که میگه این تاریخ و روز بیا ویزاتو ببر حال کن. برگه ی AP و نقص مدرک یکسانه. بالای برگه شماره کیست و آدرس سایت رو نوشته که شماره رو توی سایت میزنی و وضعیتت رو بررسی می کنی، پایین برگه یه سری جای تیک داره و یه سری مدرک رو داخلش قید کرده، آفیسر اگه مدرکی ناقص باشه جلوی اون مدرک رو تیک خواهد زد که یعنی لازمه این مدرک رو بیاری.
هر سفارت بسته به اینکه چه کاغذ رنگی ای در سفارت موجود داره، سه متن بالا رو داخل یک رنگ میزنه و تنها دلیل این کارشم اینه که وقتی آفیسر اینا رو میزاره کنار دستش، باهم اشتباشون نکنه. رنگ کاغذ کلا ملاک نیست. اصلا و ابدا نگران رنگ نباشین و فقط به متن توجه کنین. فکر کنم شبهه در خصوص کاغذ و رنگش کاملاً بر طرف شده.