کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-15 ساعت 04:23)شیدا، 1367 نوشته:  
(2015-10-15 ساعت 03:07)yesorno نوشته:  
(2015-10-15 ساعت 02:08)SAMBAR نوشته:  
(2015-10-15 ساعت 01:29)شیدا، 1367 نوشته:  سلام دوستان، همسر من اعتبار پاسش اواسط فوریه تموم میشه و ما ۴ نوامبر به آمریکا پرواز داریم، با تعویض پاس ویزا باطل میشه؟برای رفع این مشکل چه باید کرد؟

شما با پاسپورتتون نمیتونید خارج بشید چون اعتبارش هنگام خروج کمتر از ۶ماه هست و باید حتما پاستون رو عوض کنید و با ۲تا پاسپورت سفر کنید ویزاتون باطل نمیشه چون تو اداره گذرنامه فقط صفحه اول و اخر پاس رو پانچ میکنند البته خودتون هم مراقب باشید و بهشون تذکر بدین. سفرنامه لاله خانم رو بخونید ایشون هم همین مشکل رو داشتند کامل توضیح دادند. شیدا خان عامل دعاهای معجزه اسای صفحه کلیرنس.

منن مطلب دوست گلم رو تکمیل کنم، شما بعد از تعویض پاس،باید پاس باطل شده رو هم با خودتون حتما ببرین و هیچ مشکلی واستون پیش نمیاد. موفق باشین

ممنون دوستان عزیزم که همیشه کمکم کردید، من شنیده بودم وقتی که میخواید وارد آمریکا میشید برای ویزاهای مهاجرتی به اعتلار پاسپورت کاری ندارن، پس به نظر شما اشتباهه این مطلب؟

اگه پاس شما کمتر از 6 ماه (در برخی موارد 6 ماه و چند روز هم دیدم) اعتبار داشته باشه به شما اجازه ی خروج از کشور اصلا داده نمیشه چه برسه بخواین ورود به کشوری داشته باشینBig Grin

تعویض گذرنامه فقط یک ساعت وقتتون رو می گیره و بسته به انصاف محل مراجعه بین 90 تا 135 تومن هزینه برای هر نفر داره و سه روز بعد از تعویض گذرنامه در خونتون بهتون تحویل داده میشه خب چرا عاقل کند کاری .... والا
تشکر کنندگان: shahin61 ، شیدا، 1367 ، Daneshjo ، mojgan m ، Pariba ، moj21 ، ریحانا ، aaraam

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط yesorno - 2015-10-15 ساعت 09:53

کاربران در حال بازدید این موضوع: