2015-10-16 ساعت 02:26
(2015-10-16 ساعت 00:17)k1_m_1358 نوشته:(2015-10-15 ساعت 18:55)Kia robani نوشته:اینجا هر اداره DMV یه حرفی میزنه، ماهم سمت اورنج کانتی بهمون گفتن نمیشه . ولی یکی از دوستام سمت ونچورا پرسیده گفتند بهش که میشه . والان داره با گواهینامه ایران رانندگی میکنه. پس خیلی حسابی رو جوابشون نیست . حتی توی یک ایالت هم ، نظرات مختلفی دارند.(2015-10-15 ساعت 11:26)endeavour نوشته: سلام بر دوستان عزیزنمي تونيد رانندگي كنيد من كه امتحان ايين نامه رو دادم وقبول شدم هم گواهينامه ايران رو براي رانندگي قبول نكرد و گفت فقط ايالتهاي ديگر قبوله و بايد امتحان توشهري بدم
ببخشید میخواستم بپرسم که اگه گواهینامه رانندگی رو بین المللی کنیم تو لوس آنجلس میشه رانندگی کرد یا باید اونجا گرفت گواهینامه رو.....مرسییییی
توي سايت رسمي DMV دالاس نوشته كه با گواهينامه ايالتهاي ديگر يا كشورهاي ديگر بيشتر از سه ما نميشود در اين ايالت رانندگي كرد و بعد از سه ماه ان گواهينامه ها از درجه اعتبار ساقط هستند و ميدونيد راههاي مختلفي هست كه ميتونن ثابت كنن شما بيشتر از سه ماه توي ايالت بوديد مثل تاريخ ورود شما كه در ويزا ثبت شده و غيره كه ميتونه جرم محسوب بشه و كار به دادگاه بكشه
دوم اينكه گواهينامه يكي از مهمترين و بدردبخور ترين مداركي هست كه ميتونيد داشته باشيد
توجه كنيد كه در أمريكا كسي از شما گرين كارت نميخواد و هرجا كه ميريد از شما گواهينامه ميخوان وحتي براي اجاره خانه و افتتاح حساب بانك و يا پيدا كردن كار حتي اگر ارتباطي به رانندگي نداشته باشه از شما گواهينامه ميخواد و همينطور ميتونيد از مزاياي اين استيت شدن هم استفاده كنيد بنابر اين توصيه من اينه كه در اولين فرصت ممكن گواهينامه را بگيريد