2010-08-07 ساعت 14:08
(2010-08-06 ساعت 13:05)benyta نوشته: سلام دوستان
تاریخ 27 جون مصاحبه داشتم اما تا 3 اگوست هر بار سایت رو چک میکردم میگفت your case nomber not found خوب منم فکر می کردم هنوز کلیر نشدم اما 3 اگوست این پیغام برام ظاهر شد
Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates.
شماها چطور بودین یعنی پرونده ما تا حالا کاری روش انجام نشده تازه برای کلیرنس رفته یا این فرایند برای شما هم بوده. خواهش میکنم جواب بدین.
Benyta جان
اين پيغام معنيش اينه كه دارن چكت ميكنن تا كلير بشي... اين متن در مورد كيس من 7-8 ماه رو سايت بود... وقتي هم كه از طريق ايميل اعلام كردند براي گرفتن ويزا برم باز هم پيغام عوض نشد تا وقتيكه ويزامو گرفتم... از اون موقع به بعد دوباره پيغام Your case number not found برام ظاهر شد كه نشون ميداد ويزارو دادن و از سيستم اونجا خارج شده... حالا من بهت توصيه ميكنم بيشتر رو ايميل تاكيد داشته باشي نه سايت.. اين سايت خيلي قابل اطمينان نيست... اميدوارم براي تو انقدر طولاني نشه چون واقعاً نفسگير و سخته...
موفق باشي