2015-10-19 ساعت 18:01
(2015-10-19 ساعت 14:52)mobydick نوشته:(2015-10-19 ساعت 14:14)NazilaTaba نوشته:آره امکانش بود ولی باور کنید الآن از نظر زمانی k3 خیلی تفاوتی نداره. همه مون کلافه ایم. من که شخصاً احساس یه بند باز رو دارم از بس که عصبی و مضطربم. ولی خب اصلاً دلم نمی خواد کسی رو نا امید کنم به خصوص وقتی می بینم کسی اول این راهه و پر انرژی و امیدوار. همه مون این حالات رو داشتیم. یکم زمان برد تا بفهمیم وضعیت واقعی چقدر شیر تو شیر تر از چیزیه که فکرشو می کردیم. اینا یه rfe می زنن که هیچ دلیل منطقی هم نداره کلی پیگیر میشی مدارک جدید ارسال می کنی فقط سه ماه طول میکشه تا برن سراغ پاکتی که فرستادی و درشو باز کنن کلی هم طولش می دن تا بررسیش کنن تهشم شک می کنی نکنه فقط واسه وقت کشی این rfe زدن! به یکی میگن عکست مشکل داره، یکی امضاش کجه،به یکی میگن مدارکت کلاُ گم شده! و... خب این چیزا رو به کسی که اول راهه نمیشه گفت. بماند که بعد از چند وقت خودشون متوجه میشن. دوستمون میخواد درخواست تسریع بده چون دوری سخته و میخواد هرچه سریع تر بره پیش همسر دلبندش... خوبه ولی زمان می بره تا متوجه بشه این بندها و تبصره های روی کاغذ ینی کشک! به هر حال امید رو نفی نمی کنم. امیدوارم هرچه زودتر کارامون راه بیوفته و بتونیم این مسیر طاقت فرسا رو سالم و ایستاده به پایان برسونیم.(2015-10-18 ساعت 23:26)mobydick نوشته:(2015-10-18 ساعت 23:19)اميرفاتح نوشته: البته نامزد من هم سيتيزن هستندخدایی نکرده اگه دچار دیس ابیلیتی بشن و اونجا تنها باشن می تونید درخواست تسریع بدید. متأسفانه ادارات مهاجرت و سفارت پرونده های عادی شون رو روز به روز دارن کند تر بررسی می کنن چه برسه به درخواست های تسریع! اپروو شدن سال های سال ۱ تا۳ ماه طول می کشید حالا حداقل شده ۷ ماه! واسه ازدواجی ها با سیتیزن از دریافت کیس نامبر تا روز مصاحبه زیر ۵ ماه طول می کشید الان تا ۹ ماهم طول میکشه! متاسفانه ما تو وضع خوبی با این روند رو به رو نشدیم. بک لاگ های ان وی سی و تعدیل نیروی ادارات مهاجرت و دولت نزدیک به ورشکستگی آمریکا کار رو سحت کرده.
به هر حال نا امید نشین و هر کاری که لازمه انجام بدین
سلام، یعنی من که سیتیزن هستم همسرم میتونست خیلی زودتر با k3 بیاد آمریکا؟؟ توی سایت هیچ شرایط خاصی رو ننوشته. من خودم امروز زنگ میزنم ان وی سی. خسته شدم از انتظار.
اميدوارم همه عزيزان سريع تر به اون آرامش واقعي برسن و سلامت و شاد باشن، از صميم قلب آرزوي موفقيت دارم . سوالي كه پيش مياد اينه كه اين ويزاي k3 رو هرجايي منم سعي كردم پيدا كنم شرايطش چي هست چيزي پيدا نكردم، يعني ضعف منه در پيدا كردن مستنداتش يا واقعا اين اداره مهاجرت با اين يدو بيضا واقعا همچين نقصي در ارائه مدارك داره؟ يا واقعا براي خودشون گذاشتن كه يكم تصميمات خارج از پروسه هاي معمول بتونن بگيرن؟ چون اگه كسي همسرش باردار باشه يا ناتواني جسمي داشته باشه كه مسجله بايد خارج از مسير عادي و خيلي سريعتر بهش ويزا بدن!
هفت نوامبر دوهزارو پونزده
ارسال مدارك : هفده نوامبر دوهزاروپونزده
تاييده مدارك : بيست و سه نوامبر -----مدارك به اداره uscis نبرسكا ارجاع داده شده
كيس نامبر nvc : دوم مي دوهزار و شيش
تكميل مدارك : يك ماه بعدش
منتظر وقت سفارت ابوظبي
ارسال مدارك : هفده نوامبر دوهزاروپونزده
تاييده مدارك : بيست و سه نوامبر -----مدارك به اداره uscis نبرسكا ارجاع داده شده
كيس نامبر nvc : دوم مي دوهزار و شيش
تكميل مدارك : يك ماه بعدش
منتظر وقت سفارت ابوظبي