کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-20 ساعت 06:04)sunnyday نوشته:  دوستان بزرگوار.... می خواستم واسه رزرو بلیط اقدام کنم.... رزرو آنلاین هارو چک کردم و یه توقف در نیویورک یا شیکاگو خواهم داشت.... حالا فاصله فرود به اونجا تا پرواز داخلی ۳ ساعت زمان هست.... تو این سه ساعت در این فرودگاه که میشه اولین پورت ورودی به آمریکا میشه کاراری مهاجرتی رو انجام داد ؟ عزیزانی که تجربه دارن محبت کنن بگن چقدر زمان نیاز هست که کارهای اولیه مهاجرتی انجام بشه تا پرواز داخلی رو از دست ندم..... ضنما یه نفر هستم.... و زبان بلد نیستم.....
ممنون از راهنمایی شما بزرگواران
موفق باشید.

سلام سه ساعت زمان زیادی نیست، مخصوصا برای شما که میفرمایید زبان هم بلد نیستید چون هم باید تو نیویورک کارهای مهاجرتیتونو انجام بدین هم بارهاتونو از پرواز اول بگیرید و به پرواز داخلی تحویل بدید ممکنه دچار استرس بشید و از پرواز بعدی جا بمونید، ما ۲/۴۵دقیقه وقت داشتیم زبان هم در حدی که کارمونو راه بندازم بلد بودم با اینحال از پرواز بعدیمون جا موندیم، ولی خوب نه صد در صد، ممکنه هم بتونید از پسش بربیایید با اینحال اگر میتونید فاصله بیشتری بگیرید و کمی هم جملاتی که برای تحویل بارها و بقیه کارها نیاز دارید سعی کنید به انگلیسی یاد بگیرید که کمکتون میکنه موفق باشید
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: lotttery2015 ، sunnyday ، moj21 ، Pariba

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط behjat - 2015-10-20 ساعت 08:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: