کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-10-20 ساعت 08:22)kyakourosh نوشته:  
(2015-10-20 ساعت 08:05)سپیده زمان نوشته:  سلام دوستان
ما تازه رسیدیم آمریکا، کارهای مورد نیاز بدو ورود رو امکان داره لطف بفرمایید چیه و راهنماییمون کنید

2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد ۲ نفر

سلام
اولين كار كه ميكنيد يك حساب بانكي دبيت چكينگ در بانك ولز فارگو ترجيحا باز كنيد كه با همون نشون دادن پاسپورت امكان پذير هست
دومين كار پرداخت مبلغ 165 دلار مربوط به گرين كارت هست
سومين كار احتياط واجب هست كه به اداره سوشال سكيوريتي مراجعه كنيد و فرم پركنيد البته اگر هم پر نكنيد مشكلي نيست ولي ديده شده در مواردي سر نزدن به اداره سوشال باعث تاخير در دريافت كارت شده
در اين مورد لازم نيست از كسي سئوال كنيد و توضيح بديد كه تازه رسيديد فقط ميتونيد بگيد كه ميخواهيم آدرسمون را اطلاع بديم چون در اغلب أوقات فقط ادرس است كه باعث تاخير ميشود
بعد هم رزومه كاري خودتون را اگر اماده داريد شروع كنيد به اپلاي كردن براي كار
در ضمن از بيمه هم غافل نشويد كه اغلب هم دوستان راجع به اون اطلاعي ندارند
طبق قانون هرشخصي كه داراي أقامت ميباشد و فقط سي و پنج روز در سال يا بيشتر در ايالت متحده بماند بدون توجه به تعداد دفعات ورود و خروج بايد بيمه داشته باشد در غير اينصورت اگر مشكلي پيش بيايد هم هزينه هاي درمان و هم جريمه بايد پرداخت كند و دقت كنيد كه هزينه هاي درمان گاهي ممكن است چندصد هزاردلار باشد

من از سايتmed-cal بيمه اقدام كردم اخر مشخصات ايدي از من خواست كه فعلا كه در حال گرفتن گواهي نامه هستم ايدي ندارم و نتونستم ثبت نام براي بيمه رو كامل كنم به نظرتون براي مشخصات ايدي چيز جايگزين هست اطلاعات بدم ثبت نامم كامل بشه
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Pariba

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Kia robani - 2015-10-20 ساعت 19:22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان