2015-10-31 ساعت 18:44
(2015-10-31 ساعت 10:54)Khosrow_53 نوشته:(2015-10-31 ساعت 10:46)Sam-90 نوشته:(2015-10-31 ساعت 10:06)Khosrow_53 نوشته:(2015-10-31 ساعت 09:20)farnaz100 نوشته: دوستانی که از طریق سایت booking هتل رزرو کردین...
۱- تو قسمت Enter your info قسمت country چی نوشتین؟ ایران جزو لیست نیست.
۲-بجز هزینه ای که تو سایت نوشته شده هزینه دیگه ای هم تو هتل بابت مالیات و ... پرداخت کردین؟
من از طریق بوکینگ دات کام هتل پیدا کردم. منتها چون کارت اعتباری بین المللی نداشتم، شخص دیگری بنام خودش رزرو کرد و رسید رزرو را برای من ای-میل زد.
اینکه هزینه ها چیه توی صفحه معرفی هتل توشته شده. اگر قید کرده جز هزینه اقامت، هزینه دیگه ای نمیگیره، شما هزینه اضافی نخواهید پرداخت
دوستان چرا از طريق سايتهاي وطني اقدام نمي كنيد؟ سايت بريم سفر دات كام كه از بوكينگ دات كام ازرونتر هست و كرديت هم لازم نداره. من گرفتم البته خيلي استرس داشتم نكنه كلاه برداري باشه ولي خيلي راضي بودم.
قصد تبليغ ندارم چون نمي شناسمشون و اولين بار ازشون گرفتم ( آژانس شهرزاد هست اسم اژانسش) ولي دوستان وقتي داخل وطن همچين چي هست خيلي خوبه
بنا بر دلایل بسیار زیاد!
یکی اینکه هتل مورد نظر من از طریق هیچکدام از سایتهای وطنی و یا آژانسها امکان رزرو شدن نداشت.
یکی دوتا هتلی که گزینه های بعدی من بودن هم در سایتهای داخلی قیمت بیشتری داشتند.
نکته مهم تر اینکه در صورتی که تصمیم بگیرید مدت سفر را کوتاه کنید، برگشت الباقی پول شما از طریق سایتهای وطنی شرایط مبهمی داره. در صوررتی که اگر در سایت بوکینگ دات کام برگشت پذیر بودن پول شما جزء شرایط هتل باشه، اگر یه روز جلوتر به هتل اعلام کنید قصد ترک هتل را دارید، الباقی پول شما نقدی برگشت داده میشه. خودم چهار شب زودتر چک اوت خواهم کرد و حدود ۱۳۰۰ درهم از پول هتل برخواهد گشت.
امکان داره بگید چه هنلی را بوک کردید؟