2015-11-08 ساعت 23:11
(2015-11-08 ساعت 19:25)اميرفاتح نوشته: سلام به همه دوستان
اولا ممنون آقا ميلاد از راهنمايي هاي خيلي مفيدتون، ما در استانبول ازدواج كرديم سه روز پيش. خيلي هم راحت و نود و نه درصد طبق همون روشي كه گفته بودين.
ظاهرا همه با مصاحبه در انكارا مشكل دارن و nvc همه رو مي فرسته اونجا.... نكته خيلي مهم و سوال اصلي من اينه: من در حال حاضر تهران زندگي مي كنم ولي ظرف مدت سه هفته مي تونم برم دبي زندگي كنم و آدرس perminent residence كه بايد توي فورم g325 و i 130 بنويسم رو دبي اعلام كنم....آيا مصاحبه من براي ابوظبي خواهد بود با توجه به اينكه كمتر از يك سال اونجا زندگي خواهم كرد؟
راستش اونجا مقدمات كار و زندگي برام مهيا هست و خيلي از نحوه رسيدگي و زمان بنديه آنكارا مطمئن نيستيم و مي خوايم حتما شب عيد پيش هم باشيم، ممنون ميشم راهنمايي كنين منو. به اميد روزاي شاد براي همه عزيزان
سلام امیر جان. تبریک میگم بابت ازدواجتون و امیدوارم درهای خوشبختی روی شما و همسرت همیشه باز باشه.
ممنون بابت توجه و نظر لطفت

جواب سوال شما خیلی ساده هست,شما برای اینکه سفارتت بیافته ابوظبی نیاز نیست امارات زندگی کنی, وقتی فرم I-130 رو همسرت پر میکنه توی بخش C سوال 22 خودت تعیین میکنی کدوم سفارت میخوای مصاحبه بشی.
از اینکه سفارت ابوظبی رو انتخاب کردی خوشحالم چون خیلی خلوت تره که بهت زودتر وقت مصاحبه بدن. سفارت های دیگه خیلی شلوغ شده و دیر وقت سفارت گیر میاد. مثلا همین الان نه ترکیه و نه ارمنستان هیچ وقت آزادی ندارن که باز باشه اما ابوظبی تا آخر دسامبر کلی وقت آزاد داره.
اگر خودت دوست داری امارات کار کنی من هم بودم اگر فرصتش بود حتما میرفتم اونجا تو این مدت اونجا کار میکردم. این یه تصمیم شخصی هست که به صلاحدید خودت برمیگرده اما برای تعیین سفارت دلخواه برای ویزای ازدواج نیازی به حضور در اون کشور نداری.
امیدوارم جوابتو داده باشم و شما هم زودتر به وصال یار برسی.
همیشه موفق باشی

ویزای نامزدی, ابوظبی
ارسال مدارک: 2015-June
تایید USCIS: ا 2015-August
تایید NVC: ا September-2015
مصاحبه: 2015-October
دریافت ویزا: 5 روز بعد از مصاحبه
ورود به آمریکا: November-2015
نتیجه مصاحبه: *تایید* ( ویزای یکضرب )
طول کل مراحل از روز ارسال مدارک تا روز دریافت ویزا: 4 ماه
ارسال مدارک: 2015-June
تایید USCIS: ا 2015-August