2010-08-09 ساعت 16:32
(2010-08-09 ساعت 16:21)Diverkia نوشته: سلام بچه ها. امروز آنکارا آپدیت نکرد. ما دفعه پیش که ایمیل زدیم جوابه ما رو ندادن و دیشب که بهشون ایمیل زدیم و گفتیم چه مدت طول کشیده کلیرنس ما امروز جواب دادن:
.
.
.
.
.
.
.
.
we are pleased to inform you that your administrative process is complete. your case number will show up at the end of the week.من پدرم این ایمیل رو دیده بود و می خواست شب به ما بگه ولی من وقتی از مادرم پرسیدم به من گفت و بعدش هم پدرم همون ایمیل رو به ما فرستاد و ما اون رو دیدیم. من و برادرم توی خونه شروع به جیغ و فریاد کشیدن کردیم. من که وقتی فهمیدم داشتم سکته می کردم یعنی اشک تو چشام جمع شده بود و قلبم داشت تند تند می زد و باورش برام سخت بود. وایستادم تا حس معمولیم برگرده و به شما بگم که غلط غلوط تایپ نکنم. من همه اینارو مدیون شما و خدای بزرگم. شما برای این که همیشه با ما بودین و دلداری می دادین و انرژی مثبت می فرستادین و خدا هم برای مستجاب کردن دعام و از سفارت هم ممنونم که به ما این لطف بزرگ رو کرد و بالاخره ویزامون رو داد. واقعا ممنون. راستی کسایی که موافق هستن به من پیام خصوصی بدن یه شب بریم شام پیتزا 20 تیکه. ما دیگه باید دنبال کارامون باشیم و بریم اونجا همه تست ها رو دوباره بدیم و دیگه تموم و ویزا رو بگیریم. راستی علی جان منتظر باشین هر وقت توی سایت اومد می گم اون موقع توی جدول بزنین. من رو نیگا کنین انگار دارم وصیت می کنم. ببخشید سرتون رو به درد آوردم. باز هم از همه چی و همه کس ممنونم.
به تو و خانواده ات تبریک می گویم.روزهای خوبی را در پیش داشته باشی
به پدر و مادر بگو برای همه پشت خط مانده ها دعا کنند
کیس:2010AS000135xxx
دریافت نامه قبولی:June-10-2009
Ankara-Turkey
ارسال فرمهای سری اول: JUNE-29-2009
کارنت شدن کیس2010/03/08
دریافت نامه دوم : اوایل2010 ماه May
مصاحبه: 11may
دریافت کلیرنس:August 13, 2010
ورود به ایالات متحده: اوایل سپتامبر2010
جمع هزینه ها:حدودا 15000 دلار