2015-11-11 ساعت 13:56
(2015-11-11 ساعت 04:02)Joje mohajer نوشته:(2015-11-11 ساعت 02:40)Siamak.k نوشته:(2015-11-11 ساعت 02:34)Joje mohajer نوشته:(2015-11-11 ساعت 02:31)Joje mohajer نوشته: سلام دوستان
من یک سوال مهم دارم اما نمیدونم چرا هیچ تاپیکی یا پیامی دراین رابطه ندیدم...
نزدیکه...
یه سوال دیگه چون سربازی کار نظامی نمیکرده و فقط درس میداده امکان ویزای یک ضرب یا ای پی چک کوتاه مدت هست؟
سلام
بهترین راه گ.
موفق باشید
خیلی ممنون از جواب تون دوست عزیز.اما من نمیدونم وقتی میگن سربازی کجا بودی منظورشون اموزشی هست یا دوره بعدش؟کدومش رو بگیم؟
با سلام خدمت شما
ميدونم الان خيلي استرس دارين و همينطور سوالهاي جور واجور تو ذهنتون مياد ولي باور كنيد هيچكي بجز خودتون جوابي براش نميتونه ارائه كنه
سيامك جان كه لپ مطلب رو ادا كرد و فك نميكنم به توضيح بيشتري نياز باشه چون شما در فرم تون قطعا نوشتيد كه ميريد آمريكا چيكار ميخواين بكنيد،درس بخونيد ،كار كنيد يا،،،هر چيزي،همونو عنوان كنيد
در مورد خدمت مقدس هم ملاك ارگاني هست كه خدمت اونجا بوده و ترخيص شدن نه اينكه كارشون چي بوده،يا آموزشي كجا بودند ،چون خيلي كم از خدمت ميپرسند(حداقل آنكارا كه اصلا نميپرسه)
يك نگاه به فرمهاتون بكنيد ببينيد چي نوشتيد همون هارو عنوان كنيد نه بيشتر نه كمتر!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!
طلب خير براي همه دوستان