2015-11-20 ساعت 23:38
(2015-11-20 ساعت 23:33)M.Hamed نوشته:(2015-11-20 ساعت 23:29)Siamak.k نوشته:(2015-11-20 ساعت 22:51)M.Hamed نوشته: سلام دوستان من ی سوالی داشتم من فرم DS_260 رو توی jul پر کردم و بارکد هم گرفتم ولی تا الان هیچ ایمیل تاییدی برام نیومده، میخواستم ببینم مشکلی نیست؟ نباید حتما ایمیل تایید بیاد برامون؟ کیسم 54xx هست
دوست عزیز اگر کانفرمیشن نامبر گرفتید یعنی فرمتون با موفقیت ارسال شده .ولی اگر میخواین تاییدیه براتون ایمیل بشه دوباره میتونید هر موقع که خواستید از سایت ceac قسمت فرم ۲۶۰ وارد فرمتون بشید و دوباره پرینت بگیرید و یا برای خودتون ایمیل کنید.
ممنونم از راهنماییتون پس هیچ ایمیلی برامون ارسال نمیشه ؟ خیالم راحت شد
عرض کردم خدمتتون اگر بارکد دریافت کردید یعنی فرمتون رو درست ارسال کردین .اگر مایل به دریافت ایمیل هستید باید در انتها که فرمتون رو ساین میکنید گزینه ارسال ایمیل رو بزنید که البته خیلی هم مهم نیست .فقط توجه داشته باشید که برای هریک از اعضای کیس باید یک کانفرمیشن نامبر جدا دریافت کنید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود

آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود