کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-11-21 ساعت 15:09)salman sam نوشته:  بنده برنده لاتاری ۲۰۱۵ هستم وقته مصاحبه من تو ماه اپریل بوده اما به دلایل مشکلات خانوادگی از رفتن به مصاحبه پشیمون شدم الان دوباره دوست دارم برم و مشکلاتم حل شده میخواستم بدونم ایا شانسی دارم یا نه چیکار باید بکنم ممنون میشم جوابم رو بدید با تشکر

سلام. متاسفانه برای برندگان لاتری 2015 فقط تا پایان سپتامبر 2015 ویزا صادر میشه. حتی اگر مصاحبه رفته بودید و تا ماه سپتامبر موفق به دریافت ویزا نشده باشید شانستون رو از دست میدید. واقعا متاسفم و امیدوارم همیشه موفق باشید
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: behjan ، ریحانا

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط mojgan m - 2015-11-21 ساعت 17:06

کاربران در حال بازدید این موضوع: