(2015-11-27 ساعت 13:56)hamiham007 نوشته: سلام به دوستان امارات رفته.ایرلاین خاصی مد نظرتون هست؟ و اینکه کدوم فرودگاه دبی را انتخاب کنیم من برای رزرو چندتا فرودگاه دیدم مثله dxb و ... ممنونبنده پرواز ماهان رو توصیه میکنم با توجه به ساعات متنوع پرواز و اینکه ترمینال 2 و 3 میگن راحتتره هرچند پرواز ایرلاینه امارات در ترمینال 1 میشینه ولی اگه روی توری که خریدین ترانسفر داشته باشین فرقی نداره (درمجموع ترمینالها خیلی دورنیستن) راحع به سایر ایرلاینا هم حتما" حتما" ترانسفر فرودگاه رو چک کنین . اگه مشکل زبان ندارین و استرس دیر رسیدن به هتل و مدیکال رو میتونین از ایرلاینای دیگه استقاده کنین که بعضی هاشون شارجه میشینن .
حتما" قبل خرید بلیط یا تور وضعیت محل فرودتون و ترانسفرتون رو مقایسه کنین ............
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری