کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2015-11-29 ساعت 21:58)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-11-24 ساعت 08:49)Kia robani نوشته:  سلام دوستان بعد از سه ماه اقامت در لس انجلس و رفتن پسرم به مدرسه داريم برمى گردىم اىران پسرم تو ايران امسال رو مدرسه بره شرايط روحى همسرم اصلا خوب نبود ....نمى دانم چه تصمىمى براى ايده بگيريم شايد شروع از ل انجلس که شهر گرانى بود شروع خوبى نبود و کار به راحتى پيا نمى شه

كيا جان ضمن احترام به تصميمى كه گرفتى لطفأ بخاطر اينده پسرت هم كه شده بيشتر فكر كن و تمام مشكلات ايرانو (اعم از اقتصادى واجتماعى.تبعيضها،كمبودها،سطح فرهنگ مردم و ...) بنويس رو كاغذ و براخودت و همسرت ياداورى كن، من شمارو تو سفارت ديدم و تقريبأ ميتونم حدس بزنم اگر اين چند ماه رو تحمل كنيد مطمئنن از اين بحران بسلامت خارج خواهيد شد، قدر موقعيت بدست امده رو بدونيد و يادتون باشه همين الان كلى ادم با شرايط مشابه ارزوى داشتن گرين كارت امريكارو دارند، درسته هركسى شرايط خاص خودش رو داره ولى ميتونى اين مشكل رو با يه جابجايى به شهر يا ايالت ديگه اى حل كنى، موفق باشى

من هم قبل از رفتن ارزوى گرين کارت داشتم امريکا هم بهترين کشور دنيا است ولى نه براى ما که زندگى رو باىد از صفر شروع کنيم و هويتمون رو از دست بديم اين فقط تب گرين کارت که افتاده تو جون ملت اىران بدون اينکه هدف و برنامه اى داشته باشند صرفا به خاطر اينکه امريکا جاى بهترى بلند مى شن مىرن اونحا ولى اين رو بدونيد که هر کجاى دنيا باشيد با درونتون زندگى مى کنيد و در سن بالا اجرت کردن فقط ارامش زندگى رو مى گيره و باعث مى شه بچه ام در زندگى که من نا ارومم قوى و مقتدر بزرگ نشه تن به هر کارى دادن افتخار نيست پايين اوردن عزت نفس
شماره كيس ??45 /محل مصاحبه انكارا تغيير به ايروان؟/كارنت فوریه/ مصاحبه 20اپريل /وضعيت مصاحبه كليرنس /اپديت 2و 4جون,24 و27جولاى نفر اصلی دريافت ويزا 31 جولاى
تشکر کنندگان: behjan ، sadfar ، omid man ، Rira_1982 ، nora

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط Kia robani - 2015-12-01 ساعت 07:23

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان