کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان عزیز خدمتتون عرض کنم خیلی خودتونو به هتلهای نزدیک nmc محدود نکنید چون شما حداکثر یکبار خونوادگی جهت انچام آزمایشات و یکبار هم یکنفر به نمایندگی جهت اخذ نتایج به اونجا تردد خواهید داشت و با توجه به نزدیکی ایستگاه مترو به nmc (دقیقا روبروشه) نفری 4-5 درهم (جمعا حدود بیست درهم ) پرداخت خواهید کرد (جهت رقت و آمد مدیکال ). ولی اگه قراره 4روز الی 8 روز (بسته به شرایطتون ) تو دبی باشید سعی کنید هتلتون به مراکز خرید و یا هر جایی که روزانه تردد بیشتری دارید نزدیک باشه که به این طریق راحتتر هست و ارزونتر.
ما چهارروزی که دبی بودیم هتل سیتی سیزن اقامت داشتیم که حدود 300 متر با سیتی سنتر فاصله داشت (و روبروی یکی از دربهای خروجیش هم یه فروشگاه دی تو دی بود) و خونواده اکثر ساعاتشون رو اونجا میگذروندن ) حتی هرکدوممون وقتی احساس خستگی میکردی پیاده میومد هتل و بعداستراحت به هم ملحق میشدیم .
ما چون 4 نفر بودیم از هتل تا nmc رو هم با تاکسی رفتیم که رفت و برگشت روهم شد 30 درهم (هرمسیر 15درهم) که از مترو هم ارزونتر شد. یه روزهم رفتیم مرکز خرید القربر (که دقیقا شبیه سیتی سنتر بود) اونم با تاکسی شد 30 درهم (هرمسیر 15درهم)
عصر اون روزی هم که جواب مدیکال حاضر شد . تورلیدرمون خودش بدون دریافت هیچ هزینه ای با ماشین خودش رفت حوابامون گرقت آورد(فقط رسیدهای صندوق nmc چهارتامونو بهش دادم) آخه همون شب ما تور گشت شهری داشتیم از ساهت 3 بعدازظهر تا 12 شب .(ولی تا حوابارو بگیره یه کم دلواپس بودم ) چون فردا صبحش وقت سقارت داشتیم . نتیحه رو ساعت 8 شب رسوند بهمون و به تور ملحق شد.
منظورم اینه که خیلی نگران nmc و رفت و اومد به اونجا نباشید و از روزهایی که داره از زندگیتون میگذره در کنار خونواده تون لذت ببرید.
این بود تجربه من امیدوارم مورد استفاده ی دوستان قرار بگیره.

همتون میرید آ.م.ر.ی.ک.ا
ایشاله
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: Danoosh ، sahar2016 ، j.modarres ، behjan ، غنچه ، مل مل ، barfi1

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط پرسپولیس6 - 2015-12-01 ساعت 13:28
لیدر - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 11:18
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 11:53
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 12:49
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط nik.truth - 2015-12-02 ساعت 13:20
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط yassin30 - 2015-12-02 ساعت 13:31
RE: کلیرنس برندگان لاتاری ۲۰۱۶ - توسط omid40 - 2015-12-03 ساعت 01:22

کاربران در حال بازدید این موضوع: