کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2015-12-02 ساعت 11:53)kourosh8 نوشته:  
(2015-12-02 ساعت 11:29)Nazem نوشته:  
(2015-12-02 ساعت 11:18)kourosh8 نوشته:  واقعا متاسفم برای مدیران سایت که سفرنامه منو کامل پاک کردن البته من پیش بینی بدتر از اینارو داشتم ادعا هم میکنن که سیتی

دوست عزیز این تاپیک مخصوص کار دیگریست و داره از بحث اصلیش خارج میشه ، اگر نکته ای دارید میتونید در تاپیک انتقادات کاربران از مدیران مطرحش کنید.

(2007-08-19 ساعت 19:31)admin pid='۱ نوشته: توافق‌نامه استفاده از سایت

۳۱- تبلی.

شما می فرمایید سفرنامه نوشته بودید ، مهاجرسرا بهیچ عنوان سفرنامه ای رو حذف نمی کنه و در بعضی موارد فقط و
من نه طرف شما هستم نه طرف لیدر هیچکدومتونم نمیشناسم و دوستم ندارم بشناسم من چیزی که دیدمو گفتم دوستانی هم که اونجا بودن میدونن من فقط برای مصاحبه اومده بودم و ترجیح دادم حتی با اونا هم صحبت نکنم تمام حرف من اینه چرا دعواهای شخصیتونو بیرون از این سایت یا تلگرام انجام نمیدین اینکه شما یا لیدر بهم جلوی مردم تهمت بزنید جز استرس و نگرانی هیچ چیزی عاید این مردم نمیشه اگر مدرکی دارید بزارید تا همه بفهمن فلانی چه کارست
اینکه من از فلان ادم پول گرفتم بیام تبلیغ کنم واقعا مزحکه دایی جان ناپلئونی به این موضوع نگاه نکنید
و بحال اون مدیری که از ترس عوض شدن رنگ کاربریش سریع از شما تشکر میکنه باید تاسف خورد شما مدیری که از حق دیگران دفاع کنی به مدیریت در سایت نشان لیاقت و ادمیت نمیدن
تن ادمی شریف است به جان ادمیت نه همین لباس زیباست نشان ادمیت
امیدوارم مشکلتون با اون شخص حل بشه تا بقیه از دعواهای شما ضرر نبینن ارزوی منم همینه
واقعا نميخواستم وارد اين بحث شم ولي وقتي بنده رو خطاب قرار ميديد بر خودم لازم دونستم كه حداقل حرفهاي شما رو بي پاسخ نزارم
با حرفهايي كه ميزني،كمي تا قسمتي توهين هايي كه ميكني،هوچي گري هايي كه انجام ميدي ،شعري كه ميخوني و بقيه داستانهات كاري ندارم چون ميزارم بقيه قضاوت كنند چون قضاوت كردن كار من و شما نيست
شما آزادي و ميتوني به حال من تاسف بخوري و اين نه چيزي از من كم ميكنه نه زياد،چون هميشه واسم جلو رفتن بچه ها و آگاهيه اونها از مسائل مهم بوده نه ترس عوض شدن رنگ Tongue بايد ازين ترسيد كه رنگ دلت عوض نشه نه رنگ كاربريت
دوست داشتم ميرفتي تاپيك ٢٠١٧ اي هارو ميخوندي و ميديدي كه رنگ واقعي رو اونها بمن دادند نه مديريت اينجا و شماي نوعي!

قصد دفاع ندارم چون كار اشتباهي انجام ندادم ولي من فقط قوانيني رو كه ناظم نوشته بود رو تاييد و تاكيد كردم و در رابطه با ترس مطمئنا خود شما با واقعيت روبرو شديد كه ترسيديد و سريع جوابيه واسه خراب كردن ديگران صادر كرديد و سعي در انحراف موضوع داريد (اين يك نوع مكانيزم دفاعيه روان ه) از منظر رواشناسي عرض كردم خدمتتونWink
پس بجاي گرفتن انگشت اشاره خودتون بسمت ديگران متوجه اين موضوع باشيد كه چهار انگشت ديگري بسمت خودتونه(امتحان كن،ميفهمي،خيلي جالبه Smile )
بزاريم تاپيك روند خودشو بره جلو فك كنم بهتره و من خوشحال ميشم از انتقادهاي سازنده شما و ديگران،تكرار ميكنم سازنده و نه مخرب
طلب خير دارم واست دوست عزيز
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: kourosh8 ، Joje mohajer ، behjan ، Ali Sepehr ، smpf ، ho_tasha ، moh.saee ، j.modarres

پیام‌های این موضوع
لیدر - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 11:18
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 11:53
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط Interuniversal - 2015-12-02 ساعت 12:26
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط kourosh8 - 2015-12-02 ساعت 12:49
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط nik.truth - 2015-12-02 ساعت 13:20
RE: کلیرنس برندگان لاتاری 2016 - توسط yassin30 - 2015-12-02 ساعت 13:31
RE: کلیرنس برندگان لاتاری ۲۰۱۶ - توسط omid40 - 2015-12-03 ساعت 01:22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان