2015-12-09 ساعت 18:12
(2015-12-09 ساعت 18:07)inanna نوشته: بچه ها طوری که من متوجه شدم ,فکر کنم اینطوری میشه که , تا الان هر کی که سیتیزن آمریکا میشد , برای سفر به خیلی کشور ها اجازه ورود بدون ویزا داشت , الان دیگه این حق گرفته میشه و برای هر سفری که بخواهیم بریم , باید ویزا بگیریم و عملا با پاسپورت آمریکایی هم مثل پاسپورت ایران برخورد میشه برای ما ها ! و همینطور بر عکسش ,کسانی که سیتیزن اروپا هستند و دوملیتی از کشور های گفته شده ,برای ورود به آمریکا باید ویزا بگیرند ! لطفا اگه فکر میکنید اشتباه متوجه شدم اصلاح کنند دوستان ! من که از غصه دارم مریض میشم , از همه بدتر احساس تحقیر شدنه که بهم دست داده (ظاهرا تو کشور خودمون هنوز به حد کافی تحقیر نشدیم ! ) با این شرایط انگار از یه زندان داریم به زندان دیگه منتقل میشیم ! هرچه قدر هم تلاش کنیم درست باشیم و درست زندگی کنیم و در گیر خیلی مسائل نشیم , باز تاوان ایرانی بودنمون رو ( دور از جون همه) تا پای گور باید پس بدیم ! اون هم به خاطر ندانم کاری های یه عده " ...... " که زندگی رو برای همه خراب کردند , دست بردار هم نیستند ! ( جای خالی رو با کلمه مناسب پر کنید لطفا ! نمیتونم انتخاب کنم )برداشت اولیه ی منم مثل شما بود ولی ظاهراً هنوز جزییات روشن نیست و خبرها ضد و نقیض مطرح میشه. به قول دوستمون بهتره آرامش خودمون رو حفظ کنیم و به خودمون مسلط باشیم. در مورد نگاه مردم آمریکا به جماعت ایرانی هم حرف زیاده!
فعلاً که از همه طرف محکومیم به جایی که توش متولد شدیم!
CR1
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر
ارسال مدارک به uscis:در تاریخ 14agu 2014
اپروو مدارک: یک هفته بعد
rfe اول: 2015 2FEB (نقص مدارک: عدم ارسال g-325)
اپروو:2015 25feb
ارسال به DOS : در تاریخ 5MAR
دریافت کیس نامبر از NVC: در تاریخ 19MAR
سفارت: آنکارا
تایید پرداخت های IV و AOS : در تاریخ 23MAR
رسیدن پکیج مدارک و فرم های مربوط به IV و AOS به NVC در تاریخ:14April
تکمیل مدارک : 6August
دریافت ایمیل وقت مصاحبه : 2FEB
وقت مصاحبه: 24March
نتیجه ی مصاحبه: AP
آپدیت هایceac به ترتیب: 24مارچ، 25 مارچ،28 مارچ،31 مارچ،7جون(ایمیل)،28جون(ایمیل)،25 جولای (ایمیل)،2 سپتامبر (ایمیل)،14 سپتامبر (دو خطی)، 4 اکتبر or
کلیرنس: 4 اکتبر