2015-12-25 ساعت 14:01
(2015-12-24 ساعت 11:02)behjat نوشته:سلام خانم بهجت(2015-12-21 ساعت 13:51)usatravel نوشته: سلام دوستان .
موضوع انتخاب شهر و ایالت خیلی ذهن من و همسرم رو مشغول کرده. گفتم اینجا بنویسیم تا همه اطلاعاتی که دارن رو شیر کنند تا همگی بتونیم انتخاب خوبی داشته باشیم
در حال حاضر ما بین هیوستون و سیاتل مردد هستیم . کسی هست همین گزینه ها یا گزینه بهتری مد نظرش باشه؟
سلام البته که انتخاب ایالت، خیلی مهمه، خیلی عوامل توی این انتخاب تاثیر گذاره، من خودم اول میخواستم برم پرتلند چون هم شنیده بودم که مالیاتش صفره هم به ونکوور نزدیکه و بدون ماشین هم میشه بهتر سر کرد، بعد دیدم لس آنجلس امکانات زیادتری برای سنین بالا داره و ایرانی هم توش زیاده، فکر شوهرم رو کردم که با زبان صفر تو پرتلند دچار افسردگی نشه و نتونه کاری پیدا کنه، در ضمن خودم خیلی نزدیک دریا بودن رو دوست داشتم خلاصه اومدیم لس آنجلس که اولش سخت گذشت ولی بالاخره با شرایط سنی شوهرم برامون بد نشد، فعلا همینجا موندگار شدیم، ولی دیروز با یکی از بچه های مهاجرسرا که تازه از هیوستون به لس آنجلس اومده صحبت میکردم، گفت به خاطر رشته شوهرش که مهندسی مواده از هیوستون شروع کردند و بعد از دوماه که چند جا برای کار اپلای کردن ، یک کار خوب تو لس آنجلس پیدا کردند و اومدند اینجا، خواستم بگم شما هم توکل به خدا از جایی که بیشتر تحقیق کردید و دوست دارید شروع کنید بقیش رو بسپارید به دست خدا، خودش بهترین رو براتون پیش میاره انشاالله. موفق باشید
آیا شما از وضعیت بازار کار برای مهندسان ایرانی در کالیفرنیا و بویژه لس آنجلس اطلاعی دارید ؟