کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2015-12-28 ساعت 22:05)sf_home81 نوشته:  دوم اینکه من و همسرم هر دو لیسانس داریم و پس از ورورد به ا م ر ی ک ا هم تا حداقل یکسال بعد که بتونیم in state محسوب بشیم قصد تحصیلات نداریم ولی شاید بعدش بخوایم به دانشگاه بریم یا دوره ای رو بگذرونیم بنابراین اگر الان بخوام مدارک تحصیلی دیپلم دبیرستان و پیش دانشگاهی و لیسانس رو بهمراه ریز نمراتشون ترجمه کنم و تایید دادگستری و وزارت خارجه رو هم بگیرم براشون آیا در زمان مصاحبه و ورود به ا م ر ی ک ا و پس از اون استفاده در یکسال آینده مشکلی وجود نخواهد داشت؟
از نظر اعتبار و تاریخ و...

باتشکر از راهنماییهاتون
سلام.درین مورددوستان مطالب مختلفی نوشتن.بعضی ها گفتن نباید بیشترازشش ماه ازترجمه رسمی مدارک تحصیلی گذشته باشه.والبته درمورد ریزنمرات هم خوندم که بعضی دانشگاهها خودشون مستقیم با دانشگاهی که مدرک گرفتین مکاتبه میکنند وبعضی هم فقط ریزنمرات پلمب شده راقبول میکنند.بنظر شخصی من شما یکسری ترجمه معمولی (ونه رسمی )ازمدارکتون ببرید اگربه هردلیلی موردقبول نشدبعدا بفرستید ایران براتون کارهاشو انجام بدن.موفق باشید.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
توجه توجه - توسط ho_tasha - 2015-08-23 ساعت 17:31
نرخ نامه ترجمه رسمی - توسط ho_tasha - 2015-08-25 ساعت 17:23
سفرنامه - توسط ho_tasha - 2015-10-14 ساعت 00:51
دارالترجمه - توسط ستوده - 2015-10-25 ساعت 15:48
RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ... - توسط lighthouse - 2016-01-01 ساعت 19:44
دارالترجمه - توسط ستوده - 2016-01-01 ساعت 11:05

کاربران در حال بازدید این موضوع: